Prigoana, despre plecarile din PDL: Nesemnificative, nu e nicio hemoragie

Duminica, 22 Aprilie 2012, ora 16:17
1722 citiri
Prigoana, despre plecarile din PDL: Nesemnificative, nu e nicio hemoragie

Intrebat de jurnalisti despre "hemoragia" de plecari a pedelistilor catre Opozitie, din ultima perioada, deputatul Silviu Prigoana a afirmat ca "procentul de plecari din PDL este nesemnificativ".

"Hemoragie? Inseamna ca nu am apelat la trusa de prim-ajutor a partidului sa puna un plasture... sa opreasca hemoragia. Nu este nicio hemoragie, procentul de plecari din PDL e nesemnificativ", a declarat Prigoana.

Acesta a mai explicat ca pierderea majoritatii din Senat nu este un lucru grav, deoarece "Senatul este camera consultativa", "90% intra la deputati".

"Am pierdut majoritatea in Senat, ok, in general Senatul este camera consultativa, numai 10% din legi intra la dansii ca fiind decizionala (camera decizionala n.r.), 90% intra la deputati si pot sa spun chestia asta pentru ca este pe regulamentul camerelor", a spus pedelistul.

Prigoana a mai adaugat ca pentru "90% din legile din Romania, camera decizionala este Camera Deputatilor, unde va reprezint cu cinste".

"Camera superioara are si ea niste atributii, dar numai pe 10% din legislatie si nu e o pierdere mare. Pana la urma, camera superioara era condusa de PSD, ei si-au schimbat Presedintele de acolo", a conchis candidatul PDL la Primaria Capitalei.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...