Prigoana: N-am avut o ascensiune fulminanta in PDL pentru ca nu am limba catifelata

Joi, 22 Martie 2012, ora 08:55
2279 citiri
Prigoana: N-am avut o ascensiune fulminanta in PDL pentru ca nu am limba catifelata

Deputatul PDL Silviu Prigoana sustine ca nu este impotriva intelectualilor, ci a colegilor din partid care se pretind intelectuali si care au fost propulsati in functii importante fara sa munceasca pentru partid, ci doar pentru ca au avut limba "lata si catifelata".

Prigoana a anuntat, miercuri, ca nu mai candideaza la Primaria Capitalei din partea PDL, declarandu-se nemultumit ca "greii partidului" nu il considera "suficient de intelectual" ca sa reprezinte partidul.

Prigoana: Nu candidez independent la Capitala, astept oferte. Exista USL, UDMR

"Eu recunosc ca reactia mea a fost intarziata. Nu cred ca nu este loc in Parlament si pentru cei care muncesc, aici a fost un caz special, in PDL, in care niste cetateni ai Romaniei au intrat in partid si au fost plantati fara a avea merite deosebite in munca lor pentru acest partid.

A gresit partidul ca nu a luat atitudine cand acestia si-au atacat colegii, cand acesti oameni care se considera intelectuali se iau de oamenii care muncesc pentru partid si care platesc taxe si impozite la bugetul de stat. Ca daca vedem fisa fiscala, vedem atunci cine a adus bani si cine a imprastiat", a declarat Prigoana pentru Q Magazine.

Totodata, deputatul a acuzat ca nu a avut o ascensiune rapida in partid, intrucant nu a avut "o limba lata si o piele catifelata".

"Asteptam campania electorala a partidului, ca sa ne demonstreze si noua capacitatea lor! Nu cred ca mai candidez la primarie deloc. Vad ca 'genturili' si astrele s-au intors impotriva mea. Am un mandat de parlamentar, il duc la final. Toti uita ca eu am intrat in parlament pe vot popular, cu 59%, restul au iesit parlamentari pe liste sau i-a bagat calculatorul. Ca sa nu mai zic ca unii dintre ei au iesit ministri cu bila mea alba. De asta cer putin respect, macar atat!

Paleologu: Nu l-am atacat pe Prigoana, probabil are ceva impotriva intelectualilor

Faptul ca au fost introdusi cu lingura de lemn in Parlament sau in Guvern nu le da dreptul sa ii atace pe cei care au ajuns parlamentari pe vot popular, care sunt disciplinati in partid si care muncesc. Din cauza faptului ca nu am avut limba lata si catifelata nu am avut o ascensiune fulminanta in partid. Si nici nu imi doresc asa ceva", a reprosat Prigoana.

Despre imbuibatii din Casa Poporului

In alta ordine de idei, acesta a mai spus ca intentioneaza sa transforme Casa Poporului in cel mai mare centru de entertainment din Europa, pentru "a aduce bani" oamenilor care au construit-o, adica poporului, nu sa stea ocupata de "471 de imbuibati".

"Eu am obligatia sa imi respect proiectele si promisiunile facute celor care m-au ales. Am avut initiative legislative pe care asa numitii intelectuali nu sunt in stare sa le puna pe agenda publica, precum legalizarea prostitutiei, averile bisericilor si popilor, sau cel cu Casa Poporului. Vreau sa ii scot pe cei 471 de teroristi ai neamului romanesc din Parlament!

Au muncit parintii si bunicii nostri, vai de mama lor, ca sa avem aceasta cladire! De ce sa nu facem bani din ea? Am putea avea un miliard profit. Locuri de munca. Vorbim despre oameni angajati pe trei schimburi, nu de 15 speriati cu utilaje care pun asfalt pe un drum. Casa Poporului pentru care s-au facut atatea sacrificii ar trebui sa fie a oamenilor, sa aduca bani pentru bugetul public, nu sa stea in ea 471 de imbuibati de parca le-a dat-o mama lor!", a conchis Prigoana.

Elena Udrea: Stim cine va fi candidatul la Primaria Capitalei

Presedintele PDL Bucuresti Elena Udrea a anuntat, miercuri seara, ca principalul scop in alegerile pentru Bucuresti este ca scorul politic sa fie peste media nationala si sa obtina majoritatea in consiliul general. In plus, PDL sau coalitia in care va fi inclus sa aiba minimum 4 primari de sector.

"Stim cine va fi candidatul la functia de primar general al Capitalei, ne-am bazat pe cercetari sociologice, pentru ca avem doar un tur de scrutin, care favorizeaza primarii in functie, asa ca optiunea noastra trebuie sa aduca cele mai multe voturi. Vom merge pe optiunile care, cu certitudine, ne vor aduce cea mai mare sutinere in randul bucurestenilor", a explicat Elena Udrea, care, insa, nu a vrut sa dezvaluie numele candidatului.

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...