Prigoana: Nu candidez independent la Capitala, astept oferte. Exista USL, UDMR

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 22:37
2478 citiri
Prigoana: Nu candidez independent la Capitala, astept oferte. Exista USL, UDMR

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, miercuri, ca nu va candida independent pentru sefia Primariei Capitalei, ci astepta oferte, de la UDMR si USL.

Desi s-a retras din lupta interna din cadrul PDL, Prigoana a marturisit, la B1Tv, ca nu s-a rupt total de partid.

"Am sarbatorit retragerea mea din competitia interna a partidului, nu m-am rupt de PDL, imi vad de treaba mea in continuare", a subliniat Prigoana.

Intrebat daca ramane in competitia pentru Capitala, el a raspuns: "bineinteles, de ce nu?".

"Nu cred ca voi candida independent, astept oferte. Exista USL, UDMR. USL, de exemplu, poate sa-mi propuna o candidatura din partea dansilor, sa sustina un vechi si vajnic aliat al PNL in Alianta DA si urmatoarea alianta cu PSD, de acum 3 ani", a precizat el.

Prigoana a tinut sa precizeze ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu despre candidatura la Bucuresti nu au avut nico influenta in decizia sa. In schimb, spune el, o "legatura profunda" ar fi avut-o afirmatiile lui Theodor Paleologu la RFI, de zilele trecute, referitoare la persoana sa.

Paleologu, despre candidatii PDL: Nu conteaza cine a batut pe cine sau s-a pozat in CanCan!

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat zilele trecute ca PDL ar fi trebuit sa organizeze alegeri primare interne in vederea desemnarii candidatilor la alegerile locale din acest an, precizand ca "nu conteaza notorietatea, cine a batut pe cine cu pliciul sau cine s-a pozat in Can-Can".

"Cred ca nu am procedat metodologic asa cum ar fi trebuit. Eu am facut propuneri la congresul partidului (...). In motiunea mea vorbeam de alegeri primare pentru desemnarea candidatilor nostri in marile orase. Trebuia sa facem alegeri primare in cadrul partidului, pentru a ne desemna candidatii.

Primare deschise, adica deschise si catre simpatizanti si eventual, nehotarati, nu numai catre proprii militanti. Permitea celor care aspira la functia de primar sa-si dezvolte ideile inca de acum cateva luni, eventual sa-si calibreze discursul", a explicat vicepresedintele PDL, la RFI Romania.

Paleologu: Nu l-am atacat pe Prigoana, probabil are ceva impotriva intelectualilor

Ulterior, Paleologu a mentionat ca afirmatiile sale despre aparitia pe prima pagina a unui tabloid se refereau la el personal, si nu la Prigoana.

Citeste si:
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunțat marți, 25 ianuarie, că are ca obiectiv alocarea unui miliard de euro până în anul 2024 pentru programul prin care populaţia poate cumpăra, cu...
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat marți, 25 ianuarie, că PSD va cere în coaliție renegocierea cu Comisia Europeană a plafonului de cheltuieli pentru pensii din PNRR. În prezent,...