Prioritatile lui Prigoana pentru Bucuresti: Cainii, parcarile si securitatea

Sambata, 31 Martie 2012, ora 18:52
2739 citiri
Prioritatile lui Prigoana pentru Bucuresti: Cainii, parcarile si securitatea
Foto: Realitatea TV

Candidatul PDL pentru Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, a tinut, sambata, o scurta conferinta de presa, in care a spus ca are 3 prioritati pentru cazul in care va castiga.

"Cainii, securitatea cetateanului, locurile de parcare, lucruri care nu consuma bugete, care se pot rezolva in 6 luni", a raspuns Prigoana, intrebat care sunt primele lucruri pe care le-ar rezolva.

Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei

Despre problema cainilor, Prigoana a spus ca ii va muta in afara Capitalei, in adaposturi, dupa ce le va face "recensamantul".

"Incepand din anii '90 s-au cumparat terenuri in toate punctele cardinale, s-au facut investitii de zeci de milioane care n-au fost folosite (...) le vom face recensamantul prin scoaterea lor din Capitala. Nu cred ca vom depasi 10 mii", s-a aratat de parere Prigoana.

Referindu-se la problema locurilor de parcare, el a spus ca ele exista, doar ca o mare parte sunt ocupate de masini abandonate.

"Exista locuri de parcare, ocupate de masini cu rotile in asfalt (...) Sunt 60.000 de masini parcate pe domeniul public care n-au mai fost miscate de un an de zile, in spatele blocurilor", a declarat Prigoana.

Cu cine se lupta? Cu propria persoana

Silviu Prigoana le-a spus jurnalistilor ca, in campania electorala, va fi intr-o lupta cu el insusi.

"Ma duc in aceasta campanie electorala cu mine, in lupta pe care o s-o am cu mine voi arata cine e Silviu Prigoana", a afirmat acesta.

Anterior, el a mai precizat: "despre mine stiti totul, am fost ca o carte deschisa in ultimii 10 ani, imi cunoasteti activitatea profesionala, background-ul".

Despre conflictul cu "intelectualii"

Silviu Prigoana a discutat si despre disputele avute cu "intelectualii" partidului, precum Teodor Baconschi, Theodor Paleologu si Cristian Preda.

"Nu a fost un conflict intre intelectuali si mine personal, a fost un set de discutii in spatiul public, mi se pare corect cand ai o nemultumire s-o exprimi in partid. Timp de 3 ani am suportat vorbe de ocara", a mai declarat Prigoana, precizand ca a gresit ca le-a raspuns, dar ca nu-si cere scuze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Prigoana prioritati campanie, #Prigoana promisiuni campanie, #Prigoana caini securitate parcari , #PDL