Ziare.com

Romania reala: Silviu Prigoana s-a saturat de salubrizarea Ploiestiului?

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 11:43

   

Romania reala: Silviu Prigoana s-a saturat de salubrizarea Ploiestiului?
Firma Rosal Group a pedelistului Silviu Prigoana a anuntat ca doreste sa renunte la serviciul de salubrizare a orasului Ploiesti, incepand cu 31 decembrie 2010. La acea data expira si contractul pe care operatorul l-a incheiat in luna martie a acestui an cu administratia municipala, desi mai avea posibilitatea prelungirii sale cu inca patru luni.

Nicio alta veste n-a picat asa de rau ca aceasta, sa lasi un oras balta fix iarna, cand problema deszapezirii, daca se intampla sa ninga, si se mai intampla!, este una delicata pentru orice aglomeratie urbana.

Presa locala, destul de ostila si operatorului, dar mai ales primarului PD-L al orasului Ploiesti, scrie ca Silviu Prigoana s-a saturat de scandaluri si de pierderile pe care firma sa le-ar avea, dar ca o varianta de rezerva ar fi ca, de fapt, ar exista o intelegere intre cei doi, pentru a forta o scumpire a serviciilor prestate.

Chestiune care chiar ar putea sa se intample, dat fiind faptul ca administratorul rampei ecologice la care este arondat Ploiestiul a solicitat majorarea pretului depozitarii deseurilor menajere si din constructii cu aproape 25%, scumpire care, daca va fi aprobata, se va reflecta sigur in pretul practicat de oricare operator care va asigura curatenia de aici inainte.

Consilierii locali au anuntat ca selectia de negociere directa a viitorului operator de salubritate din Ploiesti va avea loc pe 27 decembrie, urmatorul contract fiind incheiat pentru o perioada de sase luni, cu posibilitatea de prelungire cu inca trei luni.

La acest termen s-ar putea prezenta si firma lui Silviu Prigoana, dar si operatorul indepartat in luna martie 2010v- si tot presa locala afirma acest lucru - din motive pur politice, vechiul operator fiind asociat PSD, lucru care ar fi fost de netolerat pentru primarul PD-L al Ploiestiului si majoritatea sa din legislativul local, care si-ar fi adus operator din anturajul lor politic.

De altfel, acest subiect a fost ridicat tot timpul la rang de scandal, presa publicand frecvent materiale despre plati exagerate catre Rosal, acuzatii neurmate niciodata de o sanctiune ori de o confirmare a lor oficiala, sa zicem, prin actiunea vreunui organ de control.

Un lucru este cert. Administratia s-o fi jucand de-a salubrizarea, dar imaginati-va, daca la negocierile directe, se modifica operatorul din sase in sase luni, ce calvar este pentru locuitori, sa faca si sa desfaca mereu contracte, ca si cum alta treaba in aceasta viata nu ar avea, decat sa mearga sa semneze si sa anuleze documente, dupa cum au chef administratorii orasului sa schimbe firma, in functie de pofte mai mult sau mai putin politice.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2765 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Romania reala - astazi sunt 21 de ani de cind au murit Romani nevinovati...

Si noi facem publicitate la toti GUNOIERI, DROGATI a fam. PRIGOANA etc

 

gunoiul Prigoana e el insusi un gunoi...

Prigoana e un gunoi care-si zice politician...un putregai care-si intinde tentaculele prin progenitura Prigoana jr catre economia tarii si bugetul de stat pe care-l fura pas cu pas prin licitatii trucate, trafic de influenta si escrocherii..Eba si Prigoana jr sunt exponentii mizeriei umane care pune stapinire pe tara fara sperante de viitor pt cei care cu adevarat au valoare

Propunere

Primarii PDL-sa faca contracte cu firmele de casa ale partidului de guvernamint(la Ploiesti pot face cu firmele "beizadelei" ingimfate- Honorius prigonitu).
PSD-istii si PNL-istii cu firmele de salubrizare ale fratilor Negoita si ale lui Patriciu care oricum sint niste g.u.n.o.a.i.e.Astfel ,populatia cel putin nu ar mai patimi ...E o idee buna? Ce ziceti?

 

Oricum nu era rentabil pentru firma lui...

...rentabil era sa nu faca nimic si banii sa vina de la stat via fmi eventual...lasa ca n-au intrat orasele in "sac"...

 

Cunosti pe cineva

care ar vrea altfel?
Da un exemplu. Da' sa nu apar cu Dinu Patriciu, Voiculescu si altii asemenea. Macar un Crinutz, Victoras sa zici si tu pentru ca atunci am sa inteleg mishtoul.

...nu este nici un "mishtou"...

...asa "merg" lucrurile"...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor