Ziare.com

Angajamentele lui Silviu Vaduva pentru sectorul 6: Joburi, parcari, fara caini comunitari

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 17:20

   

Angajamentele lui Silviu Vaduva pentru sectorul 6: Joburi, parcari, fara caini comunitari
Silviu Vaduva, candidatul ARD la alegerile parlamentare in Colegiul 28 Camera Deputatilor din sectorul 6, a afirmat ca prioritatile sale, ca parlamentar, vor fi rezolvarea problemei cainilor vagabonzi, construirea de parcari, dar si amenajarea unui spatiu de agrement in zona Giulesti Sarbi, precum si crearea de locuri de munca.

"Mi-am propus ca prin activitatea pe care o voi avea in Parlament sa activez pe doua linii principale: Legea pentru rezolvarea problemei cainilor vagabonzi si legea privind rezolvarea spatiilor cu populatie foarte densa, respectiv cartierul Crangasi, unde densitatea de blocuri este foarte mare", a spus Vaduva, invitat la TV Ziare.com.

Totodata, candidatul ARD a cerut sa fie despagubiti proprietarii si sa fie create spatii de recreere, precum si un parc tehnologic IT.

Cum vor fi create locuri de munca in sectorul 6

"Din postura de deputat, consider ca pot face mai multe decat fac din postura de consilier local. Contracandidatul meu este Bogdan Mihailescu, reprezentant al PSD, persoana care pana acum un an de zile a activat in alt sector. Consider ca pentru a reprezenta cat mai bine o comunitate trebuie sa o intelegi cat mai bine", subliniaza Silviu Vaduva.

Acesta a precizat ca prin crearea unui parc industrial vor aparea "foarte multe locuri de munca, bine platite", in sectorul 6, in zona Giulesti Sarbi, unde sunt multe spatii industriale dezafectate.

Cainii, parcarile si curatania

Totodata, acesta a identificat principalele probleme din sectorul 6: locurile de munca, problema cainilor vagabonzi si problema curateniei.

Candidatul ARD sustine ca problema cainilor comunitari va fi rezolvata "prin retragerea acestora din spatiul public si internarea acestora in adaposturi".

Pe de alta parte, crearea de parcari in zonele aglomerate va fi una dintre prioritatile pe care le va aborda in mandatul sau.

In ceea ce priveste chestiunile de ordin economic, el a mentionat ca "principala masura economica ce ar trebui luata de urgenta este reducerea cotei unice, s-ar crea o revigorare a economiei, locuri de munca".

Vorbind despre situatia echipelor si cluburilor sportive din Bucuresti, Vaduva a precizat ca "principalul proiect care ar duce la revigorarea sportului ar fi ca toate stadioanele sa treaca in proprietatea Primariei Capitalei si aceasta, impreuna cu echipele si cluburile, sa le dezvolte".

Despre Guvern, Constitutie si orientarile politice

Sorin Vaduva se prezinta ca fiind un om care crede in valorile dreptei si considera ca "oamenii care muncesc trebuie sa fie recompensati pentru acest lucru".

Despre revizuirea Constitutiei, candidatul ARD a mentionat ca este "un lucru mai mult decat obligatoriu pentru dezvoltarea noastra ca stat".

"Sustin o republica prezidentiala si reducerea numarului de parlamentari, asa cum s-a pronuntat si poporul roman prin referendum. Sa avem costuri cat mai mici. Costul privind Legislativul este suportat de fiecare dintre cetateni si propun sa ajungem la un cost cat mai mic pentru fiecare cetatean", a explicat acesta.

Nu in ultimul rand, in legatura cu Guvernul Ponta, Silviu Vaduva a afirmat ca acesta "a mintit din prima clipa, prima minciuna a fost ca o sa propuna cel mai cinstit guvern. Nu cunosc un proiect USL care sa fie bun pentru Romania. USL nu produce proiecte ca organism politic, nici pe termen scurt, nici pe termen mediu sau lung".


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1683 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mama lui sotia mea il va vota!

Sic! Si bafta!

 

"Prioritatile" acestui domn

se potrivesc mai degraba cu alegerile locale...
el crede, probabil, ca este candidat la vreo functie de primar.

 

Corect.

Da' poate face ce promite, hahaha!

- As vrea sa vad si io unu' care promite niste grozavii: "o sa va maresc taxele, o sa va amendez daca faceti si dregeti..."

Lumea sa săturat de ipocriți !

Dacă e așa de tare....să spună in fața alegătorilor : Dacă mă alegeți și pe timpu mandatului nu reușesc să fac ceea ce am promis.....să fiu condamnat pentru Minciună in scopul de a obține foloase necuvenite ,la 2 ani fără suspendare. Așa ar trebui tratați toți politicienii,de la Ponta la Crin și de la Băse la Unguient. Ce promit și ce fac dacă sunt aleși,să le atirne ca o piatră de moară pe tot timpu mandatului.Aș fi preferat ca și Năstase să fie condamnat pentru promisiuni neindeplinite,nu pe povești ! E o metodă prin care se ***ăță politicu de ipocriți !

Fara caini comunitari?!

Meserie! Palatul parlamentului in ce sector este?

 

nu te votam ...

dar speram sa ai oportunitatea sa ti le bagi in foind !

 

Măi Văduva,

Dar iepe comunitare vrei?Nu,nu din cele pe centură,ci din acelea pe trotuare super-vizate?
Oi fi aterizat tot din ...Buzău!

 

Io as vrea sa vina unu' cu programu' asta:

- legalizarea bordelurilor si a "donsoarelor de companie comunitare"
- interzicerea mitei, shpagii si bacsisului,
- dreptul de a-ti cafti vecinii zgomotosi,
- dreptul de a vana in oras infractorii,
- dreptul de a-ti face dreptate singur,
- interzicerea scuipatului din mers,
- dreptul universal la salturi mortale de la balcon,
- dreptul universal de a te catara pe macarale...

Ce votam, omul sau partidul?

ARD=PD-L=partid basist

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor