Ziare.com

Blejnar a numit un nou sef la Vama Bucuresti: Silviu Vaduva

Luni, 28 Februarie 2011, ora 22:47

   

Blejnar a numit un nou sef la Vama Bucuresti: Silviu Vaduva
Sorin Blejnar, presedintele ANAF, a numit luni un nou sef la Vama Bucuresti. Noul sef al vamii este Silviu Vaduva, un fost consilier personal in Ministerul Muncii.

Vaduva va ocupa functia de sef al Vamii Bucuresti timp de sase luni, informeaza Realitatea Tv.

Silviu Vaduva este cunoscut si pentru viata sa personala si pentru aparitiile in alaturi de persoane publice, printre care Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu si fostul prefect al Capitalei Mioara Mantale.

Citeste mai multe despre sef Vama Bucuresi Sorin Blejnar ANAF
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2209 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Silviu Vaduva trebuia sa ceara detasare la Jilava...

1. regimul incompatibilitatilor spune ca nu poti sa deti simultan 2 functii de demnitate publica, recte consilier local si director la vami. deci vaduva e cam incompatibil.
2. vaduva nu poate justifica averea impresionanta acumulata prin prisma veniturilor din 2006 pana in prezent. simpla consultare a declaratiilor de avere de pe net (ani sau consiliul local sector 6) arata ca este candidatul perfect pentru legea “ilicitului".
3. adevarul este ca o persoana care este consilier al ministrului are o functie contractuala si nu una publica, dupa cum a spus vaduva. nu mai putin adevarat este faptul ca o persoana care detine o functie contractuala nu poate fi detasata pe o functie publica. deci, ilegalitati pe toata linia.
4. de ce sunteti rai si spuneti ca nu are experienta in operatiuni vamale? in calitatea sa de presedinte al comisiei de urbanism si amenajarea teritoriului din cadrul consiliului local al sectorului 6 vamuia toate p.u.d.-urile pentru a le introduce pe ordinea de zi a consiliului in vederea aprobarii. deh, derogarile de la regulamentul general de urbanism al capitalei nu se dau oricum…

 

PALARIA E CAM MARE.

Si apoi e nevoie de carne de tun.Cat mai tanar,cunostinte zero,vagabonteala multa si se duc ca prostii la puscarie.

 

Un papitzoi!

Cine ajunge azi sef, in Romania!
Sa ne mai miram ca nu mai iesim din criza?!

 

Un escrroc dovedit si un playboy mizerabill sef de vama?

Bai nenorrocitilor portocallii ati intrat in anul morttii? Chiar nu mai aveti pe nimeni in partidul ala de tot rahattul, recurgeti la kurvve si playboy pentru functii de conducere? Implementati modelul"Udrea" peste tot? O fii politica cea mai mare kurvva dar toate au o limitta iar voi ati depasit de mult aceasta limita. Sa va fie rusinne nesimttitilor. Ati impins hottia, mittocania, santajjul si corupttia la niveluri astronomicce. Soarta lui Ceausescu s-o aveti toti astia vinovvati.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor