Antrenorul Simonei Halep: ”I se umflă vena de la gât”. Dezvăluirea tenismenei

Marti, 16 Aprilie 2024, ora 15:10
15102 citiri
Antrenorul Simonei Halep: ”I se umflă vena de la gât”. Dezvăluirea tenismenei
Simona Halep FOTO facebook

După meciul pierdut cu Paula Badosa la Miami, Simona Halep a anunțat că și-a ales un nou antrenor, pe spaniolul Carlos Martinez (49 de ani).

"Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznețova și îi admir munca foarte mult”, a declarat Halep după numirea lui Martinez.

În prezent, cei doi se află la Barcelona și pregătesc turneul de la Madrid de săptămâna viitoare, tehnicianul iberic oferind un interviu într-un podcast în care a vorbit despre primele sale impresii.

”Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Dar mi-a spus că, deși muncește mult la pregătire, în meciuri i se ”umflă vena de la gât” când e aproape de a pierde și își ridică nivelul jocului pentru că urăște să iasă învinsă de pe teren.

Am văzut o Simona foarte bucuroasă, cu foame de a munci, de a-și demonstra ei însăși că se mai poate bate pentru titluri WTA. E foarte puternică, dar nu a uitat cele 20 de luni în care a suferit. Acum trebuie să avem puțină răbdare, pentru că ea vrea foarte mult, foarte repede. S-a văzut și în meciul cu Badosa, că încă nu e în ritm”, a spus Martinez, conform DigiSport.ro.

Quarterly Report - Editia 4

Adevărul despre retragerea Simonei Halep: ”În căpuțul ei normal că se gândește...”
Adevărul despre retragerea Simonei Halep: ”În căpuțul ei normal că se gândește...”
Tenismena Simona Halep, locul 1149 WTA, a fost nevoită să se retragă de pe tabloul de concurs al turneului de 250 de puncte de la Rabat, în Maroc (19-25 mai), care îi acordase un wild-card....
Decizie surprinzătoare la Chelsea. Echipa a rămas fără antrenor
Decizie surprinzătoare la Chelsea. Echipa a rămas fără antrenor
Clubul englez de fotbal Chelsea şi antrenorul argentinian Mauricio Pochettino ''au decis de comun acord să se despartă'', a anunţat, marţi, gruparea londoneză, după un singur sezon de...
#Simona Halep, #antrenor, #Carlos Martinez , #stiri tenis