Anunțul ferm făcut de Patrick Mouratoglou, în privința Simonei Halep. Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest

Marti, 30 Mai 2023, ora 10:16
23613 citiri
Anunțul ferm făcut de Patrick Mouratoglou, în privința Simonei Halep. Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest
Simona Halep și Patrick Mouratoglou vor relua colaborarea FOTO facebook

Patrick Mouratoglou a fost antrenorul Simonei Halep în momentul în care a fost depistată pozitiv la US Open 2022.

Ulterior acelui moment, Mouratoglu și Simona au încetat colaborarea, iar în unele momente francezul a dat impresia că se dezice de relația profesională cu ea.

El a anunțat însă că va redeveni antrenorul Simonei atunci când ea se va întoarce în activitate.

"Sigur, în primul rând pentru că avem o relație incredibilă, iar în al doilea rând atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc. Așa că voi fi acolo”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit hotnews.ro.

Într-un interviu pentru sursa citată, Mouratoglou a mai punctat: „Sigurul lucru pe care Simona l-a cerut a fost să fie respectate regulile. Iar regulile pe care ITIA sau ITF le-au făcut spun că atunci când ești suspendat provizoriu, așa cum este cazul Simonei, ești îndreptățit să ai parte de o audiere cât mai rapidă.

Simona așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă.

Eu spun că nu respectă regulile, ceea ce este cu adevărat șocant. Simona nu a cerut în niciun moment vreun tratament special, a cerut doar să-și poată prezenta punctul de vedere alături de experții care o reprezintă.

Următorul pas în proces pentru ea este să fie în sfârșit audiată, pentru că vedem că ITIA amână constant acest lucru. De-abia apoi vom lua o decizie bazându-ne pe toate detaliile pe care le vom avea la momentul respectiv.

În ambele cazuri (n.r. face referire și la „neregularitățile” din pașaportul biologic) avem experți care studiază toate informațiile și care vor trage o concluzie. Vorbim despre unii dintre cei mai buni experți din lume în domeniul lor.

Problema este că a stat prea mult timp pe margine cu toate aceste amânări, iar probabil că-și va pierde toate punctele (n.r. din clasamentul WTA). A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător.

Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător.

Desigur că există mereu o explicație, dar eu nu o am. Cred că modul în care au tratat-o pe Simona este unul dintre cele mai urâte episoade de care orice jucător a avut parte în ultimii 20 de ani. Este inacceptabil”

Lucian Bute a vorbit despre dopajul Simonei Halep: "Imaginea rămâne șifonată!"
Lucian Bute a vorbit despre dopajul Simonei Halep: "Imaginea rămâne șifonată!"
Lucian Bute, ultimul campion mondial pe care l-a avut România, a fost suspendat și el pentru dopaj, în 2016, iar un an mai târziu și-a încheiat cariera. Bute a fost vizitat de Gazeta...
Decizia luată de soția lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep
Decizia luată de soția lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep
Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj și destule au fost vocile care au afirmat că ea s-a confruntat cu un complot plecat de la soția lui Patrick Mouratoglou. Mai multe surse...
#Simona Halep, #patrick mouratoglu, #relatie, #profesionala, #revenire, #suspendare , #stiri tenis