Culoarul Simonei Halep la Australian Open: Ce pericole mai sunt pe drum

Vineri, 19 Ianuarie 2018, ora 19:00
13407 citiri
Culoarul Simonei Halep la Australian Open: Ce pericole mai sunt pe drum
Foto: Twitter/AusOpen

Simona Halep o intalneste in noaptea de vineri spre sambata pe Lauren Davis, in turul trei de la Australian Open, iar apoi, in optimi, poate da peste favorita gazdelor.

Daca o va elimina pe americanca aflata pe locul 76 in clasamentul WTA, reprezentanta noastra se va duela in optimi cu invingatoarea intalnirii dintre favorita numarul 18, australianca Ashleigh Barty, si japoneza Naomi Osaka.

Misiunea nu va fi una usoara pentru tenismena noastra, Ashleigh Barty (21 de ani) fiind una dintre cele mai in forma tenismene ale momentului. Saptamana trecuta a ajuns pana in finala la Sydney, unde a fost invinsa de Angelique Kerber.

De partea cealalta, Naomi Osaka (20 de ani) e o jucatoare periculoasa, care in runda precedenta a produs surpriza si a eliminat-o usor pe favorita numarul 16, rusoaica Elena Vesnina.

*Foto: Wikipedia

Daca mergem mai departe, in sferturile turneului de la Melbourne am putea avea parte de o confruntare de foc cu favorita numarul 6, Karolina Pliskova. Pe partea de tabel a fostului lider WTA se afla mai alte doua jucatoare din Cehia, Lucie Safarova si Barbora Strycova, precum si surprinzatoarea Bernarda Pera (SUA).

In semifinale, Angelique Kerber si Maria Sharapova ar fi cele mai periculoase adversare, in timp ce Elina Svitolina si Caroline Wozniacki sunt favorite sa se dueleze pentru un loc in finala pe partea de jos a tabloului feminin de la Australian Open.

Culoarul Simonei Halep la AO 2018:

optimi: Ashleigh Barty sau Naomi Osaka;

sferturi: Karolina Pliskova (posibil);

semifinale: Angelique Kerber sau Maria Sharapova (posibil);

finala: Caroline Wozniacki sau Elina Svitolina (posibil).

In primele doua tururi, Simona Halep le-a eliminata pe Destanee Aiava (scor 7-6, 6-1), respectiv Eugenie Bouchard (scor 6-2, 6-2).

Jocul din turul trei cu Lauren Davis e programat in noaptea de vineri spre sambata, incepand cu ora 02:00, si va fi transmis in direct de site-ul Ziare.com.

Vezi:

  • Australian Open 2018 se desfasoara in perioafa 15-28 ianuarie.

    I.G.

    „Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
    „Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
    Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
    Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
    Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
    Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
    #Simona Halep culoar, #Simona Halep adversare, #Simona Halep Australian Open , #Australian Open