Explicatia surprizelor de la Australian Open si cand va fi invinsa Halep Interviu cu Erik Gudris

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 07:08
11373 citiri
Explicatia surprizelor de la Australian Open si cand va fi invinsa Halep Interviu cu Erik Gudris
Foto: Australian Open

Opt capi de serie au fost eliminati inca din prima zi in competitia feminina de la Australian Open, una dintre cele mai surprinzatoare din ultimii ani.

Pentru a afla cat de avantajata este Simona Halep de aceasta situatie si cat de departe poate ajunge sportiva noastra, Ziare.com a stat de vorba cu unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de tenis din SUA, Erik Gudris, de la publicatia Tennis Now.

In interviul acordat Ziare.com, Gudris a explicat ca de vina pentru surprizele de luni este lipsa meciurilor oficiale, capitol la care jucatoarele importante sufera dupa pauza competitionala.

Reactia Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open - ce problema a avut

In ceea ce o priveste pe Simona Halep, Gudris spune ca desi romanca are capacitatea sa ajunga in finala, mizeaza mai degraba pe o infrangere in semifinale in fata Mariei Sharapova.

Iata interviul acordat Ziare.com de Erik Gudris:

Am avut o prima zi plina de surprize la Australian Open. De ce crezi ca au fost atat de multe rezultate neasteptate?

Jucatoarele s-au antrenat in pauza competitionala, dar nu au disputat suficiente meciuri in noul sezon. Ele incearca sa obtina consistenta necesara si sa-si gaseasca ritmul de joc, iar din acest motiv am vazut cum mai multi cap de serie au pierdut in primul tur.

Care este concluzia pe care o tragi dupa ce ai vazut-o pe Simona Halep in primul meci?

Halep a parut foarte puternica si a aratat o forma similara cu cea pe care a avut-o in urma cu o saptamana, cand a castigat turneul de la Shenzhen. La cum joaca, va avea un traseu usor pana in cea de-a doua saptamana de concurs.

Ce remarca WTA dupa victoria Simonei Halep de la Australian Open

Cine este cel mai mare pericol de pe partea Simonei de tablou?

Cu Ivanovici eliminata, as spune ca fie a 22-a favorita, Karolina Pliskova, cehoaica cu un serviciu foarte puternic, ori a 10-a favorita, Ekaterina Makarova din Rusia, care a ajuns in semifinalele de la US Open.

Cat de departe crezi ca poate ajunge Simona?

Cu siguranta cred ca Simona poate ajunge in finala, dar depinde de modul in care gestioneaza asteptarile suplimentare pe care oamenii le au de la ea, tinand cont ca este a treia favorita. Insa a dovedit anul trecut, in special la Paris, ca este gata de aceasta oportunitate.

Dupa ce am vazut cum a jucat Serena Williams saptamana trecuta la Cupa Hopman, ne putem astepta sa regaseasca forta mentala pentru a reveni la nivelul cu care ne-a obisnuit?

Nu as pune niciodata la indoiala forta psihica a Serenei, chiar si dupa o evolutie oscilanta precum cea de la Cupa Hopman. Cred ca decaderea ei din ultima perioada se datoreaza faptului ca nu a fost capabila sa-si mai revina fizic dupa numeroasele meciuri, asa fum facea candva. Am vazut momente oscilante cu Serena si la Turneul Campioanelor, dar pana la urma a castigat turneul. Chiar nu putem vorbi de forma Serenei pana cand n-o vom vedea jucand cateva meciuri la Melbourne.

In incheiere, care sunt predictiile tale pentru competitia feminina?

Petra Kvitova o va invinge pe Serena Williams in prima semifinala, iar Maria Sharapova o va bate pe Simona Halep in cea de-a doua semifinala. In finala, Maria Sharapova o va invinge pe Petra Kvitova in lupta pentru titlu.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#Simona Halep Australian Open, #surprize Australian Open , #Australian Open