Predictiile facute de presa americana inaintea semifinalelor de la Australian Open: Cine va disputa marea finala

Miercuri, 24 Ianuarie 2018, ora 19:05
26677 citiri
Predictiile facute de presa americana inaintea semifinalelor de la Australian Open: Cine va disputa marea finala
Foto: Hepta.ro

Presa americana a publicat predictiile inaintea meciurilor din semifinalele de la Australian Open 2018, Simona Halep vs. Angelique Kerber si Caroline Wozniacki vs. Elise Mertens.

Sub semnatura unuia dintre cei mai premiati jurnalisti de tenis din istorie, Peter Bodo, cei de la ESPN anticipeaza o finala intre Angelique Kerber si Caroline Wozniacki la Australian Open 2018.

Multiplu laureat al premiului de cel mai bun jurnalist de tenis al anului, Peter Bodo explica motivele pentru care considera ca Simona va pierde meciul cu Kerber.

"Kerber si-a recapatat agresivitatea iesita din comun si increderea, iar astfel are un avantaj in fata lui Halep, care nu a reusit inca sa gaseasca un echilibru intre defensiva sclipitoare si jocul ofensiv", a scris Peter Bodo.

El noteaza insa ca se asteapta la un meci foarte echilibrat, mai ales ca si Simona "a facut o declaratie de forta" in confruntarea cu Karolina Pliskova.

De 21 de ori campioana de Grand Slam in proba de dublu, fosta jucatoare Pam Shriver considera si ea ca Angelique Kerber are prima sansa.

"Ma astept sa imi intorc capul in stanga si in dreapta intruna! Vom avea numai schimburi lungi, vor incerca sa deschida terenul. Va castiga jucatoarea care va fi mai puternica. Este bine ca ambele au avut meciuri scurte in sferturi de finala!

Simona a facut un meci senzational cu Davis, apoi a avut doua meciuri usoare si si-a reincarcat bateriile. Ii ofer un mic avantaj lui Kerber deoarece a castigat deja acest turneu si se afla deja la forma buna din 2016", a comentat Shriver.

Simona a ajuns in semifinalele de la Australian Open dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova (6 WTA) cu scorul 6-3, 6-2.

Sportiva noastra o va intalni pe Angelique Kerber (16 WTA), intr-o partida programata joi dimineata, de la ora 7:00 (ora Romaniei), in direct pe Ziare.com.

Scorul intalnirilor directe in circuitul WTA este 4-4 (nemtoaica are si o victorie in Fed Cup). In meciurile disputate pe hard court, scorul este 3-2 in favoarea Simonei.

Pentru Simona, prezenta in semifinale este cea mai buna performanta realizata vreodata la Australian Open, dupa ce la editiile din 2014 si 2015 a ajuns pana in sferturile de finala.

C.S.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Simona Halep Angelique Kerber, #Simona Halep Australian Open , #Australian Open