Presa din Australia, despre situatia neobisnuita prin care trece Simona Halep la Melbourne

Joi, 25 Ianuarie 2018, ora 20:00
32994 citiri
Presa din Australia, despre situatia neobisnuita prin care trece Simona Halep la Melbourne
Foto: Hepta.ro

Aflata pe primul loc in lume, intr-o forma excelenta si pentru a treia oara in finala unui turneu de Grand Slam, Simona Halep trece printr-o situatie paradoxala, dupa cum remarca jurnalistii australieni.

Sub titlul "Este ceva neobinuit in privinta rochiei Simonei Halep de la Australian Open", jurnalistii de la News.com.au scriu ca sportiva noastra trece printr-o situatie unica.

"Sa va uitati la rochia Simonei Halep cand va juca finala Australian Open si veti observa ceva neobisnuit. Wozniacki va intra pe Rod Laver Arena imbracata intr-un echipament cu un logo al gigantului Adidas. Asta faci cand o companie iti plateste o multime de bani pentru a-i promova brand-ul.

Dar, apoi, uitati-va mai atent la echipamentul Simonei cand iese pe tunel. Daca veti privi rochia rosie pe care a purtat-o pe durata intregului turneu nu veti vedea nicio urma de sponsor", a scris sursa citata.

Australienii nu-si explica insa de ce Simona Halep nu are un sponsor desi este in cel mai bun moment al carierei. Niciodata in istoria tenisului nu s-a mai intamplat ca un numar unu sa ramana fara sponsor de echipament, precum in cazul Simonei.

"Iata ca se pare ca sa fii cea mai buna jucatoare din lume nu-ti garanteaza contracte grase de sponsorizare. In aceste conditii, la meciul cu Kerber, Halep a purtat o sapca neagra cu un logo de la Australian Open. Aceeasi sapca ce poate fi cumparata de la magazinul de suveniruri de la Australian Open", a mai scris sursa citata.

Simona a ramas fara sponsor de echipament de la finalul anului trecut, dupa ce contractul cu Adidas a expirat.

De atunci, sportiva noastra evolueaza intr-o rochie rosie, pe care a comandat-o de pe un site din China.

Chestionata pe tema lipsei unui sponsor, Simona a spus ca managerul sau incearca sa rezolve in aceste zile problema.

In ultima perioada s-au vehiculat mai multe variante pentru Simona Halep, precum Nike, Lacoste sau Asics.

C.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Simona Halep sponsor echipament, #sponsor echipament Simona Halep , #Australian Open