Simona Halep, la Australian Open: Un site de specialitate anticipeaza o surpriza pe tabloul romancei

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 19:29
5208 citiri
Simona Halep, la Australian Open: Un site de specialitate anticipeaza o surpriza pe tabloul romancei
Foto: Facebook/ Australian Open

Simona Halep va debuta la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, prima adversara pe care o va intalni fiind americanca Shelby Rogers.

Plasata pe al doilea sfert al tabloului principal, romanca le-ar putea avea cele mai puternice adversare pe Svetlana Kuznetsova, Elina Svitolina si Venus Williams.

Site-ul Tennis.com o vede insa favorita pe acest sfert de tablou pe ucraineanca de 22 de ani Svitolina, aflata pe locul 13 WTA, cea mai buna clasare din cariera.

Pentru a ajunge in semifinale, insa, ucraineanca ar putea intalni in optimi pe Kuznetsova si in sferturi pe Halep.

"Simona Halep pare sa fie intr-o pozitie confortabila. Joaca pe suprafete dure, ceea ce ii place, insa spre deosebire de alti ani in care a fost a doua favorita a turneului, acum se afla pe locul 4.

Cheia pentru Halep va fi sa treaca de primul tur. De trei ori in ultimii cinci ani a fost eliminata in meciul de debut, in celelalte doua ocazii a avut parcursuri respectabile pana in sferturile de finala.

Halep nu va avea un inceput usor de data asta. Oponenta sa este americanca Shelby Rogers, care loveste puternic, fiind capabila sa realizeze o surpriza, in special impotriva unei adversare care nu are atat de multa putere.

(...) Daca Halep va pierde in primele tururi, aceasta sectiune ar putea da cuiva o foarte buna oportunitate sa ajunga pentru prima oara in semifinalele unui Grand Slam", este comentariul lui Steve Tignor, care de asemenea spune ca pe acest sfert de tablou merita urmarita campioana de la Shenzhen, Katerina Siniakova, cea care a eliminat-o la acel turneu pe Simona.

Potrivit autorului, semifinalele vor fi Angelique Kerber - Elina Svitolina si Agnieszka Radwanska - Dominika Cibulkova, germanca si poloneza urmand a se intalni in finala.

Simona Halep va lua startul la Australian Open 2017 in aceasta noapte, urmand sa o intalneasca pe Shelby Rogers incepand cu ora 2:00, in direct pe Ziare.com.

Singura intalnire directa dintre cele doua dateaza din 2015, cand Simona s-a impus la US Open.

Simona Halep va ajunge pana in semifinale la Australian Open - specialist WTA

Presa externa, inainte de debutul lui Halep la Australian Open: A ajuns la un maxim, ca o alta mare jucatoare

Halep deschide turneul Australian Open: Ce spune despre primul meci si despre dezamagirea din 2016

Cine e Shelby Rogers, prima adversara a Simonei Halep la Australian Open

Simona Halep explica modul in care va evita o eliminare rapida la Australian Open

Capitolul la care Simona Halep a devenit cea mai buna jucatoare din lume: E o mandrie pentru mine

Analiza matematica la Australian Open: Ce sanse are Simona Halep sa castige turneul de Grand Slam

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Simona Halep Australian Open, #Halep sanse Australian Open, #analiza Australian Open, #Halep Shelby Rogers Australian Open, #Halep meci debut Australian Open , #Australian Open