Halep, fata in fata cu "devoratoarea de granzi". Bouchard, adversara din semifinale, n-a pierdut niciun set la Wimbledon in 2014. "Nu am mai intalnit o jucatoare ca ea"

Sursa: ProSport
Joi, 03 Iulie 2014, ora 02:25
118 citiri
Simona Halep se va lupta pentru un loc in marea finala de la Wimbledon cu Eugenie Bouchard, sportiva considerata de multi specialisti copia la indigo a romancei.

Meciul dintre Halep si Bouchard - care nu a pierdut inca niciun set la turneul de anul acesta de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" - va avea loc, cel mai probabil, joi. Jucatoarea de tenis Eugenie Bouchard, favorita numarul 13 si locul 13 WTA, va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.