Cel mai dur atac la adresa Simonei Halep: ”Este o rușine pentru sport, ghilotina nu mai există. Pentru ce sprijinim un infractor?”

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 18:45
9175 citiri
Cel mai dur atac la adresa Simonei Halep: ”Este o rușine pentru sport, ghilotina nu mai există. Pentru ce sprijinim un infractor?”
Simona Halep

Tenismena Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) a fost atacată dur într-una dintre ultimele afirmații făcute de jurnalistul Radu Banciu de la Prima Sport, care susține că jucătoarea din România n-ar mai trebui să-și caute nevinovăția în scandalul de dopaj izbucnit anul trecut.

„Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta!

Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai”, a spus prezentatorul.

„Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: ”Da, domne’, eu am furat de am rupt?”. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: ”Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!”. N-a recunoscut niciodată niciunul!

Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a mai declarat Radu Banciu.

#Simona Halep, #atac, #Radu Banciu , #stiri Simona Halep