Fostul antrenor al lui Roger Federer o da de gol pe Simona Halep

Sambata, 27 Aprilie 2019, ora 08:07
79662 citiri
Fostul antrenor al lui Roger Federer o da de gol pe Simona Halep
Foto: Instagram/Simona Halep

Un fost antrenor al unor jucatori legendari precum Roger Federer si Pete Sampras a vorbit despre felul in care Simona Halep gestioneaza lucrurile dupa ce a ramas fara sprijinul lui Darren Cahill.

Americanul Paul Annacone spune ca, desi Darren a parasit echipa Simonei inca din luna noiembrie, cei doi continua sa se consulte, iar sportiva nu ia niciodata decizii majore fara sa-l consulte.

"Darren Cahill vorbeste in continuare cu Simona. Ei au o relatie foarte buna si se sfatuiesc foarte des. Simona nu ia decizii majore fara sa-l consulte, respectul reciproc este urias", a spus Paul Annacone la Tennis Channel.

Apoi, Annacone a felicitat-o pe Simona pentru felul in care a gestionat lucrurile dupa ce a ramas fara sprijinul lui Cahill.

"In plus, Simona stie cum sa castige, este este de mult timp la nivel inalt. Mi se pare inteligent ca a luat aceasta decizie, ca si-a luat o pauza si ca si-a dat seama de ce are nevoie. Este o jucatoare grozava si nu vad niciun motiv pentru care nu va ramane la un nivel inalt", a mai spus Annacone.

Darren Cahill a hotarat sa renunte la colaborarea cu Simona in luna noiembrie din dorinta de a fi mai aproape de familie.

Chiar si asa, australianul a asistat-o, in calitate de prieten, la turneul de Grand Slam de la Melbourne.

Simona a incercat o colaborare de scurta durata cu Thierry van Cleemput, iar acum il are antrenor permanent pe Daniel Dobre.

C.S.

#Simona Halep Darren Cahill, #antrenor Simona Halep , #Darren Cahill