Reacții după anunțul că Halep divorțează: "Băi, Simono, ne bagi în față libertatea și curajul tău!? Eu nu pot să fiu ca tine, că ce zice mama, ce zic vecinii?"

Joi, 08 Septembrie 2022, ora 12:29
57662 citiri
Reacții după anunțul că Halep divorțează: "Băi, Simono, ne bagi în față libertatea și curajul tău!? Eu nu pot să fiu ca tine, că ce zice mama, ce zic vecinii?"
Simona Halep FOTO Hepta

Vestea că Simona Halep divortează la doar un an de la cununia civilă, cu două luni înainte de cea religioasă, a luat prin surprindere pe toată lumea.

Confirmată câteva ore mai târziu de soțul Simonei Halep, Toni Iuruc, știrea a fost comentată pe rețelele de socializare.

Corina Băcanu, creator digital și influencer, i-a criticat, într-o postare pe pagina ei de Facebook, pe cei care râd pe marginea subiectului sau critică decizia sportivei.

"Se întreba cineva de ce divorțul Simonei Halep este o știre atât de rulată din două în două ore și mediatizată în forță pe toate canalele și site-urile de știri.

De ce oamenii râd și fac caterincă pe marginea unui subiect care cel mult ar trebui să ne trezească compasiune, căci o despărțire sau un divorț, oricât de asumat sau dorit, este de fapt o decizie luată în urma unor neînțelegeri, neplăceri în cuplu, nepotriviri, mă rog, în urma unor dureri, că nu divorțează nimeni de drag."

"Oamenii aleg să râdă de frică"

"Și cred că oamenii aleg să râdă de frică. Că dacă se uită în sufletul relațiilor lor, dacă privesc adânc în inima cuplului, își dau seama ce relații grotești, lipsite de comunicare și pline de dizabilități au.

Apoi mai sunt cei care râd de disperarea de a nu avea pe cineva alături cu care să plângă. Și mai râd ori pentru că se simt complet incapabili să construiască alături de străinul sau străina lângă care dorm, de teama de a fi puși vreodată în situația domnișoarei Halep sau de uluirea că cineva pe lumea asta a avut îndrăzneala să sfideze o societate înapoiată care te judecă încă după statutul marital sau după numărul partenerilor.

Să iei decizii ferme și dureroase privitoare la destinul tău este ca un scuipat aruncat pe fața lașilor care râd ca să nu țipe în fața propriei nefericiri."

România, țara unde auzi des “nu mă despart, că avem casă"

"În România, țara unde auzi des “nu mă despart, că avem casă/ copii împreună”, “nu divorțez, că suntem de prea mult timp împreună”, o decizie ca cea a Simonei este de neconceput. Păi ce faci, băi, Simono, ne bagi în față libertatea și curajul tău!?!? Păi eu nu pot să fiu ca tine, că ce zice mama, ce zic vecinii, ce zic prietenii de pe feizbuc, o să mor alături de ăsta sau de asta cu care nu am ce vorbi, dar am jurat pe bine și pe rău și râd. Râd ca să nu plâng. Râd de tine, că dacă mă văd pe mine, mă strivește sufletul și mă sufocă.

Să râdem, deci. Atât se poate", a scris Corina Băcanu pe Facebook.

Eveniment Quarterly Report

Simona Halep riscă o suspendare și mai mare la TAS! Concluzia unui expert: "A fost norocoasă"
Simona Halep riscă o suspendare și mai mare la TAS! Concluzia unui expert: "A fost norocoasă"
Simona Halep vede un colac de salvare în Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, însă lucrurile s-ar putea înrăutăți la Lausanne. Simona Halep își va înainta cazul la TAS, în speranța...
Avertismentul unei mari campioane pentru Simona Halep: "Într-o noapte poți să albești"
Avertismentul unei mari campioane pentru Simona Halep: "Într-o noapte poți să albești"
Fosta mare campioană a atletismului românesc Violeta Beclea-Szekely (58 de ani) o sfătuieşte pe Simona Halep (31 de ani) să se înconjoare de oameni loiali, în această perioadă dificilă...
#Simona Halep, #divort, #Toni Iuruc, #reactii , #stiri Simona Halep