Veste de senzatie: Simona Halep va juca in meciul de Fed Cup cu Cehia - oficial

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 13:05
7771 citiri
Veste de senzatie: Simona Halep va juca in meciul de Fed Cup cu Cehia - oficial
Foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep va evolua in meciul Romaniei din sferturile Fed Cup, impotriva Cehiei, care va avea loc in perioada 6-7 februarie, la Cluj-Napoca.

Dupa ce initial s-a anuntat ca Simona nu va participa, Dolce Sport relateaza ca 99 la suta tenismena aflata pe locul 2 WTA va lua parte la disputa de peste mai putin de doua saptamani, decizand astfel sa amane interventia chirugicala pentru deviatie de sept.

Ulterior, in jurul orei 13:15, doua surse oficiale au confirmat pentru Ziare.com ca Simona va participa la meciuri.

"Simona a efectuat luni un tratament, iar doctorii si-au dat acceptul sa-si amane operatia", sustin sursele Ziare.com.

In schimb, Alexandra Dulgheru nu a putut fi recuperata si nu va face parte din lot.

Pierdere importanta pentru Romania - Alexandra Dulgheru nu joaca la Fed Cup

Celelalte trei jucatoare din lotul Romaniei vor fi Irina Begu (locul 31 WTA), Monica Niculescu (locul 40) si Andreea Mitu (locul 96).

Va lipsi astfel Raluca Olaru, una dintre cele mai bune jucatoare din Romania la proba de dublu, locul 49 mondial, dupa Irina Begu si Monica Niculescu.

Capitanul nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup, Alina Tecsor, este cea care va anunta oficial componenta lotului pentru partida din primul tur al competitiei.

Chiar daca a fost eliminata prematur de la Australian Open, in primul tur, Simona declarase anterior ca va juca pentru Romania in primul tur al Fed Cup, in partida cu Cehia, castigatoarea competitiei in anul 2015. Ulterior, numarul 2 WTA anuntase ca nu va evolua la Cluj-Napoca, din cauza ca ar fi trebuit sa sufere o operatie la nas, care o va forta sa ia o pauza de cel putin o luna de zile.

Simona Halep a surprins pe toata lumea: Seful tenisului romanesc a aflat din presa ca se opereaza

Anunt surpriza al unui doctor: Simona Halep revine mult mai rapid dupa operatie

Ilie Nastase, despre accidentarea Simonei Halep si Fed Cup Interviu

Numarul 2 WTA spunea, saptamana trecuta, ca are o deviatie de sept ce necesita o interventie chirurgicala, precum si infectii la stomac, nas si urechi.

Din lotul Cehiei vor face parte jucatoarele Petra Kvitova (locul 7 WTA), Karolina Pliskova (locul 12), Barbora Strycova (locul 48) si Denisa Allertova (locul 66). Lipseste insa numarul 9 mondial, Lucie Safarova, care este de asemenea accidentata. Vestea este cu atat mai buna cu cat jucatoarea din Cehia este totodata pe locul 4 mondial la dublu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Simona Halep Fed Cup, #Romania meci Fed Cup, #Romania Cehia Fed Cup , #Fed Cup