Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in optimi la Indian Wells

Duminica, 10 Martie 2019, ora 23:15
26278 citiri
Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in optimi la Indian Wells
Foto: Twitter / BNP Paribas Open

Tenismena din Romania Simona Halep s-a calificat duminica in optimile de finala de la Indian Wells, dupa un meci complicat in fata Katerynei Kozlova din Ucraina, terminat in doua seturi, ambele incheiate in prelungiri.

Scorul a fost 7-6, 7-5, iar cronica acestei partide in care Simona a facut poate prea multe erori nefortate o puteti citi pe linkul de mai jos:

Simona Halep se califica in optimi la Indian Wells dupa un meci foarte complicat

Site-ul oficial al celor de la WTA scrie faptul ca "Halep o elimina pe Kozlova dupa un test dificil la Indian Wells. Favorita 2 Simona Halep a avut mult de muncit pentru a trece de sportiva de pe locul 114 in lume la BNP Paribas Open. De o ora si 47 de minute a avut nevoie Halep pentru a se califica in optimi in California, prima intalnire dintre cele doua tenismene fiind un carusel al emotiilor si al intoarcerilor de scor. Chiar daca a avut 5-2 in setul secund, drama nu se terminase pentru Halep, care s-a mai chinuit pana la 5-5. Au fost multe similitudini intre primul si al doilea set, dar pana la urma fosta lidera mondiala nu a mai trimis si aceasta mansa a doua in tiebreak", notau oamenii de la wtatennis.com.

Revista Tennis World din SUA a analizat si ea aceasta partida dintre romanca si Kozlova: "Favorita 2 si campioana din California din 2015 a fost prima sportiva care si-a securizat prezenta in optimile de finala, dupa un meci in care a tremurat serios pe alocuri, cu Kateryna Kozlova. Romanca de 27 de ani a castigat per total doar cu 12 puncte mai mult comparativ cu rivala sa, care i-a facut 5 breakuri din 7 ocazii, avand per total mult de furca pentru a bifa aceasta calificare. Chiar daca totul parea mai simplu in setul doi la 5-2, romanca a mai stat pe teren, complicandu-si parca inutil existenta. Va evolua in optimi cu invingatoarea dintre Ostapenko si Vondrousova, cu prima in ceea ce poate fi reeditarea din 2017 a finalei de la Roland Garros", au scris jurnalisitii de la tennisworldusa.org.

In fine, site-ul de stiri al televiziunii Channel NewsAsia a notat ca "Simona Halep a supravietuit unei provocari dure din partea Katerynei Kozlova, pentru a ajunge in extremis in optimile Indian Wells. Romanca Halep, care a triumfat aici in California in 2015, a invins-o greu pe Kozlova la prima lor intalnire. Emotiile au fost mari pentru romanca si dupa 5-3 in primul set, dar si dupa 5-2 in setul secund, ambele manse fiind terminate dupa prelungiri, prima chiar la tiebreak", punctau asiaticii in aceasta analiza pe larg.

Romanca va evolua in optimi in fata invingatoarei dintre Ostapenko si Vondrousova.

Vezi si:

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi la Indian Wells

Cum arata cotele pentru castigarea Indian Wells. Cine este marea favorita si unde este pozitionata Simona Halep

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#presa interionala reactii despre calificare Simona, #Simona Halep reactii in presa internationala , #Indian Wells