Cum se pregateste posibila adversara a lui Halep: Sa ajung unde n-am fost niciodata! (Video)

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 15:11
2997 citiri
Cum se pregateste posibila adversara a lui Halep: Sa ajung unde n-am fost niciodata! (Video)
Foto: Facebook/ Victoria Azarenka

Jucatoarea de tenis din Belarus Victoria Azarenka ar putea fi prima adversara intalnita de Simona Halep in 2016, in turul al doilea al turneului de la Brisbane.

Intr-un articol pentru Sports Illustrated, inainte de tragerea la sorti, tenismena de pe locul 22 WTA spune cum se pregateste fizic.

Sportiva din Belarus a vorbit despre felul in care se antreneaza in perioada de pregatire de dinaintea inceputului sezonului, precizand ca "cel mai mic lucru din tenis este cel care poate aduce o schimbare in cel mai mare fel".

Azarenka spune ca a avut o problema la un picior dintotdeauna, explicand apoi cum a trebuit sa faca unele schimbari privind miscarile pentru acel picior, in timpul meciului.

"Nu incerc sa fiu iarasi cum eram, ci sunt aici ca sa ma fortez sa devin si mai buna, sa ajung acolo unde nu am fost niciodata", mai spune dubla castigatoare de Australian Open, care se pregateste la sala de forta.

"Devin mai puternica in fiecare zi si usor-usor incep sa simt putina satisfactie. (...) Incep sa recapat acea senzatie care mi-a lipsit atat de mult! Acea senzatie de control pe terenul de tenis. (...) Cand totul va reincepe, voi fi pregatita!", mai spune Azarenka.

Simona Halep, debut tare de sezon: Iata cu cine va juca primul meci la Brisbane

Aceasta prezinta apoi si cateva filmulete in care este infatisata antrenandu-se in sala.

Simona Halep, calificata direct in turul al doilea al turneului de la Brisbane, Australia, care va incepe duminica, o va intalni pe invingatoarea dintre Victoria Azarenka si o jucatoare venita din calificari, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri dimineata.

In varsta de 26 de ani, Azarenka se afla pe locul 22 WTA si a castigat de doua ori Australian Open, in 2012 si 2013. La 22 de ani, a ajuns numarul 1 WTA. Meciul ar urma sa se dispute marti sau miercuri.

Tenismena din Belarus conduce cu 2-1 in intalnirile directe: a castigat categoric cele doua partide din 2012, cand era pe val iar Simona era la inceputul ascensiunii sale, iar in 2015 Halep a invins-o in sferturi la US Open, scor 6-3, 4-6, 6-4. Bielorusa este antrenata de belgianul Wim Fissette, care a lucrat cu Halep in 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Azarenka pregatire fizica, #Azarenka Halep Brisbane , #meciuri