Halep, analizata inaintea meciului cu Goerges: Ce deznodamant va avea partida de la Miami

Sambata, 26 Martie 2016, ora 16:13
8383 citiri
Halep, analizata inaintea meciului cu Goerges: Ce deznodamant va avea partida de la Miami
Foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep o va intalni, sambata, pe Julia Goerges in turul al treilea al turneului WTA de la Miami, iar un site de tenis face o avancronica a acestei intalniri.

"Puternica Goerges i-ar putea testa consistenta lui Halep la Miami", scrie Hannah Wilks, pentru Livetennis.com

Aceasta noteaza ca revenirea Simonei la forma sa buna pare sa continue, romanca infruntand-o pe "puternica dar inconstanta Julia Goerges" in turul al treilea de la Miami.

"Esecul lui Halep de a-si aparat oricare dintre cele trei titluri castigate anul trecut pana in acest moment la Shenzhen, Dubai si Indian Wells a coborat-o pe locul 5 mondial, dupa ce a inceput anul pe locul 2", mai noteaza autoarea articolului, subliniind totodata problemele de sanatate ale romancei si faptul ca a reusit doar o semifinala in primele trei luni ale anului.

Chiar si asa, antrenamentul intens cu Darren Cahill si cu Steffi Graf si Andre Agassi se pare ca a reusit, "Halep jucand cel mai bun tenis al sau din acest sezon pana acum, incercand sa-si apere titlul la Indian Wells".

Sursa citata noteaza ca Halep a dobandit incredere in urma victoriilor de la Indian Wells, cu toate ca a pierdut in sferturi in fata Serenei Williams.

Organizatorii de la Miami au schimbat ora de start a meciului Simonei Halep - cand se va disputa - UPDATE

"Halep a supravietuit unei intalniri ce putea fi periculoasa - si unei reveniri tarzii - in fata Dariei Kasatkina, in turul al doilea", mai scrie Wilks.

"Consistenta defensiva a lui Halep si capacitatea sa de a le face pe adversarele sale sa loveasca o multime de mingi (...) ar trebui sa fie o reteta letala impotriva lui Goerges", incheie sursa citata, subliniind ca Halep ar trebui sa fie cea care sa ajunga in optimi in urma acestui meci.

Simona Halep debuteaza la Miami cu o victorie spectaculoasa

De asemenea, intr-un sondaj online realizat sambata de Eurosport, 91 la suta dintre respondenti sunt de parere ca romanca va castiga aceasta partida si doar 9 la suta inclina spre nemtoaica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Simona Halep meci turneu Miami, #Halep meci Julia Goerges, #Halep Julia Goerges LIVE , #meciuri
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
In schimb sint multi iubitori ai tenisului care ar vrea s-o