Meciul Simonei Halep din turul doi la Wimbledon a fost amanat! Cand va avea loc partida

Joi, 26 Iunie 2014, ora 22:00
21395 citiri
Meciul Simonei Halep din turul doi la Wimbledon a fost amanat! Cand va avea loc partida
Foto: Facebook/Simona Halep

Intalnirea pe care Simona Halep trebuia s-o desfasoare joi seara cu Lesia Tsurenko in turul doi la Wimbledon a fost amanata.

Organizatorii turneului londonez au decis sa amane partida pentru vineri dupa-amiaza, dupa ce ploaia s-a abatut asupra capitalei Angliei.

Simona trebuia sa joace pe cea de-a doua arena a turneului londonez, care nu dispune de instalatie de nocturna sau acoperis. In aceste conditii, doar pe Arena Centrala s-a mai putut juca.

Intalnirea de vineri va incepe la ora 13:30 (in direct pe Ziare.com) si e programata tot pe arena cu numarul 2.

Desfasurarea evenimentelor:

ora 22:00 - E oficial! Meciul Simonei a fost amanat pentru vineri.

ora 21:55 - Doar pe Arena Centrala se mai joaca, pentru ca dispune de acoperis. Pe celelalte arena nu se mai joaca joi. Sansa Simonei de a mai juca astazi e ca Federer sa-l invinga repede pe Muller. La aceasta ora, elvetianul conduce cu 2-0 la seturi.

ora 21:40 - A inceput ploaia la Londra!

ora 20:55 - Din nefericire, avem parte de o noua amanare. Intalnirea dintre Simona si Lesia va incepe dupa terminarea partidei dintre Janowicz si Hewitt, aflata in setul secund.

ora 19:50 - O noua amanare! Cu siguranta, partida dintre cele doua nu va incepe mai devreme de ora 21.

ora 19:05 - Startul partidei a fost amanat pentru ora 20, pentru ca inca se joaca pe arena pe care se va disputa partida Simonei.

INFO: Lesia Tsurenko e din Ucraina, are 25 de ani si ocupa locul 144 in clasamentul WTA.

INFO: In prima runda, Simona (locul 3 in clasamentul WTA) a trecut de brazilianca Teliana Pereira, scor 6-2, 6-2, in timp ce Tsurenko a eliminat-o pe nemtoaica Dinah Pfizenmaier tot in doua seturi, scor 6-3, 6-0.

INFO: Simona si Lesia s-au mai intalnit de trei ori, toate disputele fiind castigate de tensimena noastra, ultima dintre ele in 2013, la 'S-Hertogenbosch (Olanda).

INFO: In turul trei, castigatoarea o va intalni pe invingatoarea jocului dintre elvetianca Belinda Bencic si americanca Victoria Duval.

Editia din 2014 a Wimbledonului se joaca in perioada 23 iunie - 6 iulie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#partida Simona Halep amanata Wimbledon, #LIVE Simona Halep meci Wimbledon, #Simona Halep turul 3 Wimbledon, #Simona Halep in direct Lesia Tsurenko , #meciuri
Comentarii