Petra Kvitova, prima reactie dupa ce a fost invinsa de Halep: Declaratie magulitoare despre Simona

Duminica, 07 Februarie 2016, ora 17:39
5894 citiri
Petra Kvitova, prima reactie dupa ce a fost invinsa de Halep: Declaratie magulitoare despre Simona
Foto: Captura DolceSport

Jucatoarea de tenis Petra Kvitova a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca este multumita de jocul sau, chiar daca a pierdut, precizand ca Simona Halep nu este degeaba numarul trei mondial.

"Clar am facut un joc mai bun decat ieri, chiar pot sa spun ca sunt multumita de cum am jucat, chiar daca am pierdut. Din pacate nu am reusit sa aduc un punct echipei mele, ceea ce nu e bine. Este al treilea meci cu Simona si inca nicio victorie. De ce? In primul rand pentru ca ea nu este numarul trei in lume degeaba. Este dificil sa joci impotriva ei. Dar sper ca pe urmatorul sa il castig", a spus ea.

Kvitova a mentionat ca echipa Romaniei a ales foarte bine suprafata de joc pentru aceasta intalnire. "Nu este o surpriza evolutia Romaniei, ne asteptam la un meci dificil, ceea ce se intampla acum. Este intotdeauna mai greu sa joci in deplasare. Mai ales ca echipa gazda poate alege suprafata de joc. Am vazut ieri si azi ca echipa Romaniei a ales bine suprafata din punctul ei de vedere, pentru ca este mai dificil pentru noi. Mental si fizic am fost bine astazi, din pacate am pierdut anumite puncte importante in acest meci. Publicul a fost alaturi de echipa gazda, a fost fair-play si a facut pana acum o treaba foarte buna", a adaugat Kvitova.

Simona Halep, victorie splendida cu Petra Kvitova in Fed Cup

Simona Halep a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 3-6, 6-3, duminica, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, si echipa feminina de tenis a Romaniei conduce Cehia, detinatoarea titlului, cu scorul de 2-1, in primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

Simona Halep (24 de ani) si Petra Kvitova (25 de ani) se mai intalnisera de doua ori, de fiecare data impunandu-se jucatoarea romana. Precedentele doua meciuri au avut loc in 2013, in finala turneului de la New Haven, scor 6-2, 6-2, si in semifinale la Madrid, scor 6-7 (7), 6-3, 6-2.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de poveste cu Petra Kvitova

In ultimul meci de simplu al intalnirii Romania - Cehia se infrunta Monica Niculescu (nr. 37 WTA) si Karolina Pliskova (n.r. 13 WTA). Meciul de dublu ar urma sa opuna perechile Andreea Mitu/Raluca Olaru si Denisa Allertova/Barbora Strycova.

Cehia, detinatoarea trofeului, are patru titluri in ultimii cinci ani in Fed Cup.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Kvitova Halep Fed Cup, #Kvitova declaratie Simona Halep, #Simona Halep Kvitova victorie , #meciuri