Simona Halep, la Wuhan: Noi pronosticuri despre parcursul sau

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 16:58
4290 citiri
Simona Halep, la Wuhan: Noi pronosticuri despre parcursul sau
Foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep, Maria Sharapova si Petra Kvitova, adica primele trei favorite ale turneului WTA de la Wuhan, China, fac parte din "lista stelara" alcatuita de experti pentru aceasta competitie. Doar doua dintre ele sunt vazute insa in semifinale.

Simona Halep va cauta sa obtina prima sa victorie la acest turneu, fiind calificata direct in turul al doilea, dupa ce nu a reusit acest lucru la editia inaugurala de anul trecut. In acest sezon, Halep are mai multe victorii pe ciment decat orice alta tenismena WTA, 39, inclusiv cele care i-au adus victoria la Indian Wells, se arata intr-un articol al site-ului Live Tennis.

Site-ul WTA, despre sansele Simonei Halep la Wuhan - cat de departe va ajunge?

Sursa citata aminteste de finalele pierdute in luna august la Toronto si Cincinnati, dar si de eliminarea surprinzatoare in sferturile de finala ale turneului de la Guangzhou, din China, care a avut loc in aceasta saptamana.

WTA, despre recordul impresionant al Simonei Halep in acest an

Simona Halep si-a aflat adversara de la Wuhan - cu cine va juca romanca

In cursa sa spre semifinalele de la Wuhan, Simona Halep ar putea da peste jucatoare precum Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska sau Venus Williams, cea mai periculoasa fiind considerata spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial.

"Este un sfert de tablou complicat, dar Halep ar putea sa iasa cu bine din el", mai noteaza sursa citata, care sustine ca romanca va fi una dintre cele patru semifinaliste.

Celelalte ar putea fi, potrivit Live Tennis, Petra Kvitova, Garbine Muguruza si Angelique Kerber, care ar urma sa o invinga pe Sharapova in sferturi.

Simona Halep va juca, marti, in turul doi al turneului de la Wuhan, China, cu tenismena din Rusia Anastasia Pavlyuchenkova, numarul 33 WTA. Daca va trece in turul al treilea, ar putea urma un duel cu Victoria Azarenka sau cu Andrea Petkovic.

Turneul WTA de la Wuhan, China, se va desfasura intre 27 septembrie si 3 octombrie.

Simona Halep vine dupa turneul de la Guangzhou, desfasurat in aceasta saptamana, unde a fost eliminata din sferturile de finala de jucatoarea din Cehia Denisa Allertova, locul 74 WTA, care a ajuns in cele din urma in finala.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Simona Halep sanse Wuhan, #WTA Halep Wuhan, #Simona Halep turneu Wuhan , #meciuri