Avertisment pentru Mouratoglou: ”Riscă să deschidă o cutie cu viermi”

Vineri, 01 Martie 2024, ora 17:55
2912 citiri
Avertisment pentru Mouratoglou: ”Riscă să deschidă o cutie cu viermi”
Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Foto: Instagram / simonahalep

În contextul scandalului de dopaj în care e implicată Simona Halep, dar și Academia Mouratoglou cu care a colaborat românca, o altă jucătoare din țara noastră, Sara Maria Popa (18 ani, 448 WTA), a făcut afirmații interesante, pe care apoi și le-a retras.

„Am fost acolo când aveam 12 ani. Am jucat la Academia Mouratoglou. Este adevărat că de la o vârstă fragedă li se dau sportivilor nişte substanţe. Jucătorii şi părinţii trebuie să fie de acord. Li se dă o foaie şi trebuie să semneze să fie de acord să ia acea substanţă.

La juniori nu te controlează cei de la antidoping. Te lasă un pic să mai creşti, să împlineşti 17 ani şi de atunci încep controalele mai intens.

Există sportivi care iau acele substanţe, numai că nu sunt prinşi pentru că ştiu exact când să elimine substanţa şi ştiu exact când să le ia. Eu, de exemplu, am fost testată săptămânal.

Prima dată am fost speriată, chiar nu ştiam ce se întâmplă Nu am luat niciodată. Dar nu pot să bag mâna în foc pentru ceilalţi sportivi”, a spus Sara Maria Popa, potrivit as.ro.

Conform Iamsport.ro, declarația tenismenei din România a fost preluată de un renumit site de profil, tennis365.com, după care știrea a fost scoasă la intervenția Academiei Mouratoglou.

”Am fost contactați de academia lui Mouratoglou, care nu a fost mulțumită de material și a spus că sunt afirmații nefondate. Echipa editorială a decis, din cauza posibilității de a fi acționați în justiție, să șteargă articolul”, ar fi transmis jurnaliștii de la site-ul precizat.

La câteva zile distanță, surpriza a venit chiar de la Sara Maria Popa, care și-a retras declarațiile.

”Salutare, tuturor!

Îmi cer scuze pentru toate jignirile pe care i le-am adus lui Patrick Mouratoglou, precum și Academiei Mouratoglou. Nu am fost niciodată membru al Academiei Mouratoglou.

Am jucat acolo într-un singur turneu, pe când aveam 12 ani, în 2017. Îmi cer încă o dată scuze pentru tot ce s-a întâmplat”, este mesajul postat de Maria-Sara Popa pe contul ei de Instagram.

”Ceea ce se întâmplă acum cu Simona Halep riscă să deschidă o cutie cu viermi la Academia Mouratoglou”, este avertismentul lansat de jurnalistul australian Todd Scoullar, care a analizat scandalul iscat de Sara Maria Popa, conform Prosport.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
Turneul de tenis Roland Garros 2024 va demara peste aproape o lună, iar cei mai buni tenismeni ai lumii participă la acesta. Organizatorii au publicat deja lista de jucători și jucătoare...
Antrenorul Simonei Halep: ”I se umflă vena de la gât”. Dezvăluirea tenismenei
Antrenorul Simonei Halep: ”I se umflă vena de la gât”. Dezvăluirea tenismenei
După meciul pierdut cu Paula Badosa la Miami, Simona Halep a anunțat că și-a ales un nou antrenor, pe spaniolul Carlos Martinez (49 de ani). "Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o...
#Simona Halep, #Patrick Mouratoglou, #scandal, #dopaj , #stiri tenis