Halep si Olaru, victorie la Beijing

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 11:07
11061 citiri
Halep si Olaru, victorie la Beijing
Foto: Twitter

Simona Halep si Raluca Olaru au obtinut o victorie in primul tur al intrecerii de dublu de la Beijing.

Cele doua romance s-au calificat in runda a doua de la China Open dupa ce au trecut in doua seturi, scor 6-4, 7-6 (4), de perechea formata din Oksana Kalashnikova si Klara Koukalova.

Intrate pe tabloul principal dupa ce au primit un wild-card din partea organizatorilor chinezi, cele doua romance au avut o evolutie oscilanta, pierzandu-si serviciul de cateva ori, insa reusind si breakuri foarte importante.

Demn de remarcat este faptul ca Simona a jucat, si a castigat, la simplu cu o zi inaintea acestei partide, numarul 2 WTA fiind nevoita sa faca fata oboselii.

Partida de la Beijing a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com, iar mai jos aveti rezumatul acesteia:

Halep/ Olaru - Kalashnikova/ Koukalova 6-4, 7-6 (4)

11:05 - FINAL DE MECI! Halep si Olaru castiga setul secund la tie-break si se califica in turul II.

10:10 - Simona si Raluca reusesc sa castige primul set.

09:35 - INCEPE PARTIDA!

09:25 - S-a incheiat partida cu victoria Monei Barthel, aceasta impunandu-se in "decisiv" cu 6-4. Urmeaza cele doua romance.

09:05 - Halep si Olaru evolueaza in intrecerea de dublu de la China Open dupa ce au primit o invitatie din partea organizatorilor.

09:00 - Partida in care evolueaza Simona si Raluca incepe dupa meciul dintre Bethanie Mattek-Sands si Mona Barthel. In acest moment, scorul este 6-4, 1-6, 2-1.

09:00 - Intalnirea este programata pe terenul cu numarul 7 al complexului din Beijing.

INFO: Primele adversare ale celor doua romance sunt Oksana Kalashnikova, o sportiva in varsta de 24 de ani din Georgia, si Klara Koukalova, o cehoaica de 31 de ani.

INFO: In urma cu doar cateva luni, Raluca Olaru marturisea plangand ca nu mai poate participa la turneele de simplu deoarece nu mai are bani. Cum Simona Halep nu obisnuieste sa joace dublu, se poate spune ca aceasta ii da o mana de ajutor colegei sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Halep Olaru China Open, #Halep Olaru Beijing 2014, #Simona Halep Raluca Olaru , #Raluca Olaru