Analiza WTA: Ce sanse au romancele la Roland Garros

Vineri, 20 Mai 2016, ora 07:35
10415 citiri
Analiza WTA: Ce sanse au romancele la Roland Garros
Foto: Twitter/ @rolandgarros

Turneele foarte bune facute de jucatoarele din Romania la ultimele doua competitii pe zgura - Roma si Madrid - au atras atentia WTA, care le dedica un capitol aparte in analiza sanselor pe care tenismenele le au la Roland Garros.

"Simona Halep s-a reafirmat drept unul dintre cele mai mari nume din tenis, in aceasta primavara", noteaza site-ul WTA, care remarca si faptul ca alte romance s-au descurcat foarte bine in acest sezon de zgura.

Roland Garros 2016: Cine sunt cele sapte romance in care ne punem sperantele

Anunt oficial: Cate jucatoare din Romania iau startul la Roland Garros 2016

De asemenea, si site-ul The Quint o plaseaza printre cele cinci favorite, alaturi de Serena Williams, Angelique Kerber, Garbine Muguruza si Victoria Azarenka: "Halep a reusit sa castige un singur trofeu in acest an, la Madrid Open (turneu pe zgura). Asta arata ca este inca periculoasa pe zgura".

"Victoria de la Madrid i-a consolidat statutul de pretendenta importanta la Paris", scrie si Sky Sports, care ia in calcul aceleasi cinci favorite, in frunte cu Serena, in timp ce Timea Bacsinszky, Sam Stosur, Sloane Stephens si Madison Keys ar putea produce surprize.

Legendara Lindsay Davenport anunta un Roland Garros de zile mari pentru Simona Halep

Legendara Chris Evert, despre sansele Simonei Halep la castigarea Roland Garros

Darren Cahill anunta un viitor stralucitor pentru Simona Halep - ce va face la Roland Garros

"Dar ce spuneti despre Irina-Camelia Begu? Romanca de pe locul 28 mondial a ajuns in sferturi la Madrid si in semifinale la Roma", mai noteaza Sky Sports.

Despre Irina Begu, site-ul WTA scrie ca a fost cea care a luat singurul set pe care Halep l-a pierdut la Madrid, in victoria acesteia din urma in trei seturi in sferturile de finala. O saptamana mai tarziu, Begu si-a imbunatatit aceasta performanta, la Roma, unde a ajuns in semifinale, dupa ce pe parcursul turneului a eliminat-o si pe Garbine Muguruza.

"Poate ca Monica Niculescu prefera suprafetele mai rapide, insa cu toate acestea a avut un inceput puternic in sezonul de zgura, invingand-o pe Garcia si avand cateva mingi de meci cu Petra Kvitova. Jocul sau unic ar putea provoca probleme pentru oricine ar putea intalni in primele tururi", scrie WTA, despre Niculescu, cap de serie numarul 31.

Veste excelenta pentru tenisul romanesc: Avem inca un cap de serie la Roland Garros!

Nu in ultimul rand, site-ul WTA face o scurta analiza si Soranei Carstea.

"Aflata inca in calificari, Sorana Carstea este o fosta finalista la Paris in 2009, invingand-o in acel an pe fosta lidera mondiala Jelena Jankovici, si a fost una dintre cele patru romance ajunse in sferturi la Madrid. Daca va mai castiga un meci pentru a ajunge pe tabloul principal, va fi una dintre cele mai periculoase jucatoare venite din calificari", se arata in analiza citata, in care mai scrie despre americance, frantuzoaice si despre cele doua Daria - Kasatkina si Gavrilova.

Sorana Carstea castiga in calificarile Roland Garros si e la un pas de tabloul principal

Roland Garros 2016 incepe duminica, iar toate evenimentele importante vor fi in direct pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#analiza WTA Simona Halep, #sanse Simona Halep Roland Garros, #sanse romance Roland Garros , #Roland Garros
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Analiza WTA: Ce sanse au romancele la Roland Garros"