Darren Cahill anunta un viitor stralucitor pentru Simona Halep - ce va face la Roland Garros

Joi, 19 Mai 2016, ora 19:13
11590 citiri
Darren Cahill anunta un viitor stralucitor pentru Simona Halep - ce va face la Roland Garros

Antrenorul australian Darren Cahill a vorbit despre viitorul Simonei Halep, fiind de parere ca acesta va fi unul stralucitor. "Ce-i mai bun abia incepe!", este promisiunea pe care Cahill le-o face romanilor inaintea debutului la Roland Garros.

Cahill este de parere ca Simona va domina urmatorii 6-7 ani in tenisul feminin, mai ales ca Serena Williams este pe final de cariera.

"Este muncitoare, dedicata, motivata, o jucatoare foarte talentata si vad lucruri mari in viitorul sau. Nu e usor sa castigi un Grand Slam cat timp joaca Serena Williams, dar Simona abia intra in cea mai buna parte a carierei sale. Are doar 24 de ani, iar urmatorii 6-7 ani vor fi foarte buni pentru ea atat timp cat va munci din greu si va fi sanatoasa. Se afla in situatia in care va avea sanse la titluri importante in urmatorii 6-7 ani", a afirmat Cahill pentru Dolce Sport.

In ceea ce priveste sansele la castigarea Roland Garros 2016, Cahill considera ca Simona se poate impune daca nu va fi eliminata in primele tururi.

"Abia asteptam, este un turneu grozav. Simona are amintiri grozave de acolo, iubeste turneul, Parisul. Este increzatoare, se simte bine. Saptamana de la Madrid i-a ridicat foarte mult moralul. Totul se reseteaza, dar daca trece de primele meciuri va fi greu de oprit!", a completat Cahill.

De asemenea, Cahill a vorbit si despre schimbarile pe care le-a facut in ultimul an in jocul Simonei.

"Este mereu dificil cand preiei o jucatoare aflata in top 5 pentru ca joaca deja foarte bine. Ceea ce cauti este un plus de profesionalism, sa dai jucatorului un pic de incredere in momentele importante, sa focusezi munca de pe teren pentru a-i maximiza calitatile. Daca te uiti la jocul Simonei, evident are unul dintre cele mai bune backand-uri din circuit, forehand-ul i s-a imbunatatit in ultimii 4-5 ani.

Vorbim de 2-3%, doar sa gasim zone extra in care sa continuam sa imbunatatim. Are un joc agresiv pe linia de fund, nu e defensiva, cand joaca cel mai bun tenis al ei este agresiva. Este important sa profiti de oportunitati. Cred ca jocul de tranzitie spre fileu se poate imbunatati, iar in ultimele luni am vazut-o aventurandu-se mai mult", a conchis Cahill.

Roland Garros 2016 incepe duminica, iar toate evenimentele importante vor fi in direct pe Ziare.com.

C.S.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: Ziare.com
Comentarii