"Multumim, Simona Halep...din tara Zavorancei sau a Dragusancei!" - Cum au vazut vedetele finala

Duminica, 08 Iunie 2014, ora 13:56
9102 citiri
"Multumim, Simona Halep...din tara Zavorancei sau a Dragusancei!" - Cum au vazut vedetele finala
Foto: Facebook/Catalin Maruta

Rar se intampla ca vedetele sa fie de acord pe un subiect. Minunea s-a intamplat sambata, cand numeroase persoane publice au felicitat-o intr-un glas pe Simona Halep, dupa prestatia de la Roland Garros, chiar daca a fost invinsa de Maria Sharapova.

"Felicitari, Simona!! Ai fost incredibila!! A fost un meci senzational! Ne-ai adus multa bucurie!!", a scris pe Facebook Andreea Raicu.

Designerul Alexandru Ciucu, sotul cantaretei Alina Sorescu, a tinut sa-si exprime si el impresiile, pe aceeasi retea sociala, dupa finala: "Am privit-o mereu pe Sharapova ca pe un zeu al tenisului. Astazi pot spune ca avem si noi, din nou, un zeu al sportului alb.

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sharapova in finala la Roland Garros, dupa o partida dramatica

Sunt fericit ca Simona a jucat finala, chiar daca a pierdut. Ea este de abia la inceputul succesului. Ma gandesc cu bucurie la momentele de glorie care urmeaza. Ale ei, dar intr un fel si ale noastre, ale romanilor. Si poate vor urma astfel de momente si in alte sporturi... Te iubim, Simona!".

"Bravo, Simona!!! Suntem mandri de tine!", a scris pe aceeasi retea si Iulia Vantur.

Serban Huidu i-a dedicat un intreg articol sportivei pe blogul sau. Sub titlul "Multumim, Simona... din tara Zavorancei sau a Dragusancei!", Serban Huidu ii multumeste sportivei pentru forta si taria sa, dar si pentru faptul ca, timp de cateva ore, politica a "tacut":

"Multumim, Simona, pentru ca ne faci mandri, ca reprezinti ceea ce Romania mai are doar doua degete pe fundul borcanului: tarie si o forta nemaintalnita! Multumim, Simona, pentru ca datorita tie au amutit pentru cateva ore sacalii politiacismului, barfitoarele de profesie si datatorii cu parerea!".

CTP comenteaza meciul dramatic de la Roland Garros: Simona Halep nu a pierdut!

Amintind insa de "valorile" care sunt mediatizate de televiziunile din Romania, Serban Huidu isi incheie postarea: "Cat de ipocriti sa fim, dupa ce exacerbam toti neavenitii si toate disperatele, avem tupeul sa ne bucuram pentru o adevarata valoare, pentru care si simpla prezenta la televizor printre specimenele de mai sus este o insulta!

Partea Romaniei care nu se regaseste in nonvalorile promovate cu atata ardoare spune simplu: Multumim, Simona, pentru ceea ce reprezinti si pentru modelul de viata ce il credeam disparut din Romania! Multumim, Simona!", scrie pe blog Serban Huidu.

Simona Halep sau femeia cu barba?

Simona Halep, in finala Roland Garros - Vedetele stau cu sufletul la gura: "Iti tinem pumnii!" (Galerie foto)

Dan Negru, desi mandru de Simona Halep, pune pe tapet o alta problema: "Simona Halep a adunat in fata televizoarelor, cumulat, pe toate televiziunile care au difuzat partida, mai multi romani decat au facut-o fotbalistii de la Nationala in ultima vreme. Pe un sport deloc popularizat in Romania.

Totusi, treaba unui bun director de televiziune publica e sa depisteze momentele in care Romania cucereste lumea si sa le difuzeze la TV. De ce directorii din TVR n-au intuit ca Halep e in forma maxima si n-au cumparat drepturile pentru Roland Garros, de la inceputul turneului? Roland Garros era mai de folos, ca imagine si ca bani, decat femeia cu barba difuzata de TVR...".

Catalin Maruta aplauda simplu prestatia lui Halep, exclamand pe aceeasi retea sociala: "Jos palaria, Simona! Felicitari pentru tot ce ai reusit!".

Lora, aflata in drum spre un concert la Timisoara, la ora difuzarii transmisiunii de la Roland Garros, a scris si ea pe Facebook ca e cu gandul doar la Simona: "Spre Timisoara, dar cu gandul la Simona Halep. Tinem pumnii stransi!".

Tot inainte de a se sti invingatoarea de pe zgura scria pe Facebook si Anda Adam: "Haideti sa ii tinem pumnii cu totii!!! Hai Simona!!! Hai Romania!!!".

Florin Dumitrescu, unul dintre juratii Masterchef, a avut timp sa se gandeasca la Simona Halep chiar daca urma sa se casatoreasca. Acesta a renuntat, sambata, la burlacie. Inainte de momentul cel mare, a scris pe o retea sociala: "Ultimul selfie in calitate de burlac. Oricum, 7 iunie intra in istorie ca ziua in care m-am casatorit cu femeia pe care o iubesc, dar si ca Simona este unde este acum".

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#vedete reactii Simona Halep, #Simona Halep invinsa reactii, #mesaje persoane publice Simona Halep , #Roland Garros