Noi detalii despre starea Simonei Halep: De ce vizita surpriza a avut parte

Vineri, 26 Mai 2017, ora 07:00
19398 citiri
Noi detalii despre starea Simonei Halep: De ce vizita surpriza a avut parte
Foto: Simona Halep Instagram

Simona Halep a primit doar 50% sanse din partea medicilor de a evolua la editia din acest an a celui mai mare turneu pe zgura din circuit - Roland Garros, insa tenismena noastra nu are de gand sa abandoneze asa de usor.

Dupa ce miercuri a facut un antrenament usor pe arena principala - Philippe Chatrier, Simona sustinut joi doua sedinte de pregatire, ambele pe arena numarul doi de la Openul Frantei - Suzanne Lenglen.

Conform jurnalistilor prezenti la antrenament, reprezentanta Romaniei, cu glezna bandajata ca urmare a accidentarii suferite in finala de duminica de la Roma, a lovit mingea foarte bine si s-a lasat pe piciorul drept, evitand insa doar miscarile in lateral, relateaza site-ul 30zero.ro.

Simona a sustinut si un meci de pregatire cu Svetlana Kuznetsova, iar cele doua au avut un schimb haios de replici, dupa mai multe lovituri bune ale romancei:

Kuznetsova: De cate ori mai ai de gand sa prinzi linia?

Halep: De cate ori vrei.

"Pentru cineva cu un ligament rupt, Simona se misca bine si loveste foarte bine" - jurnalistul Rene Denfeld.

Vizita surpriza

Simona a avut parte si de un invitat surpriza la antrenamentul sustinut alaturi de Svetlana Kuznetsova: fostul mare tenismen american Andre Agassi.

Andre Agassi, care tocmai a inceput o colaborare cu Novak Djokovic, le-a urmarit pe cele doua, iar la sfarsit s-au pozat impreuna.

"A fost o onoare sa am un invitat surpriza azi. Multumesc, Andre", a scris Simona pe pagina ei de Instagram.

Vineri, incepand cu ora 13:00 (ora Romaniei), va avea loc tragerea la sort a meciurilor de pe tabloul principal de la Roland Garros.

Tragerea la sorti va putea fi urmarita in direct pe site-ul Ziare.com.

Roland Garros 2017 se desfasoara in perioada 28 mai - 11 iunie.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Simona Halep accidentare glezna, #Simona Halep Roland Garros , #Roland Garros