Presa belgiana, despre viitorul Simonei Halep: "Hai sa fim sinceri..."

Marti, 10 Iunie 2014, ora 18:07
15450 citiri
Presa belgiana, despre viitorul Simonei Halep: "Hai sa fim sinceri..."
Foto: USA Today

Simona Halep este considerata de presa belgiana drept o jucatoare total necunoscuta, pe care parcursul de la Roland Garros a reusit sa o scoata la lumina.

Ziarul belgian Le Soir a publicat un articol intitulat "9 lectii de la Roland Garros", in care se face o analiza a turneului recent incheiat.

Simona Halep are parte de un capitol special, iar autorul articolului o avertizeaza ca ii va fi foarte greu sa fie constanta.

Totodata, Halep este prezentata ca fiind o jucatoare de care iubitorii tenisului nu auzisera pana in urma cu doua saptamani.

"Simona Halep are toate calitatile pentru a castiga in viitor un turneu de Grand Slam. Totusi, hai sa fim sinceri, inainte de Roland Garros marele public stia cu greu ca Simona joaca tenis, chiar daca era pe locul patru in lume. In urmatoarele luni trebuie sa inceapa sa confirme la cel mai inalt nivel saptamana de saptamana. Are calitati pentru a reusi, dar stim cu totii ca anii in care trebuie sa confirmi sunt cei mai dificili", a scris ziarul belgian.

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sharapova in finala la Roland Garros, dupa o partida dramatica

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros dupa ce a fost invinsa de rusoaica Maria Sharapova, scor 4-6, 7-6 (5), 4-6.

Pentru parcursul de la Roland Garros, Simona Halep primeste 1.300 de puncte WTA, iar incepand de luni ocupa locul trei in ierarhia mondiala.

De asemenea, jucatoarea in varsta de 22 de ani a primit si un cec in valoare de 825 de mii de euro.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Simona Halep presa belgiana, #Simona Halep Roland Garros , #Roland Garros