Presa internationala, despre victoria cu emotii a Simonei Halep de la Roland Garros

Miercuri, 30 Mai 2018, ora 14:21
17921 citiri
Presa internationala, despre victoria cu emotii a Simonei Halep de la Roland Garros
Foto: Twitter/Roland Garros

Simona Halep a avut de trei seturi pentru a se califica in turul doi la Roland Garros, iar presa internationala comenteaza prestatia ocupantei primului loc in clasamentul WTA din meciul cu Alison Riske.

Publicatiile straine remarca revenirea spectaculoasa a Simonei Halep, dupa ce a pierdut primul set intr-o maniera categorica.

Dar iata ce scriu cateva dintre cele mai importante publicatii internationale:

"Simona Halep a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Alison Riske. Cu o zi intarziere, numarul 1 mondial a evitat o surpriza, dupa ce in primul set a comis 16 erori nefortate si doar patru lovituri castigatoare. Halep a revenit insa incet in meci si s-a impus intr-o maniera autoritara, cu 20 de lovituri castigatoare si 28 de erori nefortate" - WTA.

"Numarul unu mondial si-a inceput cursa pentru castigarea primului Grand Slam din cariera cu o revenire nervoasa, intr-un meci amanat din cauza ploii" - BBC Sport.

"Simona Halep a avut un start ratat de meci, dar a luat apoi masuri in impotriva lui Alison Riske" - L'Equipe.

"Simona Halep s-a chinuit sa-si gaseasca ritmul in primul joc de la Roland Garros. Inconsecventa pe linia din spate, Halep a riscat sa devina doar cel de-al 6-lea cap de serie din istorie eliminat in primul tur la Grand Slam. In cele din urma, romanca a recastigat initiativa si a reusit sa obtina cea de-a saptea victorie a sezonului printr-o revenire, dupa ce a pierdut primul set" - Tennis World.

Simona Halep s-a calificat cu emotii, miercuri dupa-amiaza, in turul doi al Grand Slam-ului de la Roland Garros.

Ocupanta locului 1 in ierarhia WTA a revenit dupa un prim set pierdut categoric si a invins-o in trei seturi pe ocupanta locului 83 in clasamentul mondial feminin, Alison Riske.

2-6, 6-1, 6-1 a scorul intalnirii dintre Simona Halep si Alison Riske, la capatul unei partide care a durat o ora si 34 de minute.

In turul urmator, reprezentanta noastra va juca joi cu o alta americanca, Taylor Townsend (locul 72 WTA).

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Simona Halep presa internationala, #Simona Halep Roland Garros , #Roland Garros
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5