Roland Garros: Adversara lui Halep din optimi, amintiri neplacute de la ultimul meci cu romanca

Sambata, 28 Mai 2016, ora 16:59
6031 citiri
Roland Garros: Adversara lui Halep din optimi, amintiri neplacute de la ultimul meci cu romanca
Foto: captura Tennis TV

Australianca Samantha Stosur, fosta finalista la Roland Garros si castigatoare de US Open, nu are amintiri placute de la ultima intalnire cu Simona Halep, cele doua urmand sa se confrunte si duminica, in optimile turneului de Grand Slam de la Paris.

Jucatoarea de pe locul 24 mondial a fost invinsa in semifinalele de la Madrid de tenismena noastra cu 6-2, 6-0.

"Nu vreau sa-mi aduc aminte ultimul meci impotriva Simonei (rade). Evident ca voi analiza motivele pentru care jocul meu s-a destramat pur si simplu in acea partida, dar nu imi voi face prea multe griji din pricina acelui rezultat.

Trebuie sa ma gandesc in principal la jocul meu, dar este evident important si felul in care Simona va aborda meciul si ce trebuie sa fac pentru a-l combate. Sunt constienta ca performantele mele anterioare au venit din racheta mea, dar trebuie sa privesti un meci ca un intreg.

Sunt foarte bine din punct de vedere fizic, nu am nicio problema cu incheietura, am executat niste lovituri foarte bune cu reverul si nu am ezitat niciodata din acest punct de vedere", a spus Stosur, citata de Dolce Sport.

Aceasta i-a facut o caracterizare Simonei Halep si a vorbit despre cat de greu este sa o invinga.

"Abilitatea Simonei este de a te pune mereu in situatii in care nu vrei sa te afli, in unghiuri defavorabile. Este constanta, se misca foarte bine pe teren. Nu are un serviciu puternic, dar il plaseaza bine.

Este genul de jucatoare care te forteaza sa o infrangi si sa muncesti din greu, nu cedeaza multe puncte cu usurinta. Impotriva ei, trebuie sa ai un stil agresiv de joc si sa nu faci prea multe erori nefortate, altfel poti scapa meciul de sub control, exact cum mi s-a intamplat la Madrid", a mai spus Stosur.

Citeste si care a fost prima reactie a Samanthei Stosur cand a aflat ca va juca impotriva Simonei Halep.

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum de sapte ori, iar Halep a castigat ultimele patru intalniri directe, in 2016 si trei in 2013.

Meciul din optimi va avea loc duminica, nu mai devreme de ora 12:00, si va fi transmis in direct de Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Samantha Stosur declaratii Halep, #Halep Stosur optimi Roland Garros , #Roland Garros