Simona Halep, in semifinale la Roland Garros: Avancronica meciului cu Pliskova

Joi, 08 Iunie 2017, ora 09:05
7447 citiri
Simona Halep, in semifinale la Roland Garros: Avancronica meciului cu Pliskova
Foto: Hepta.ro

Simona Halep o va intalni, joi dupa ora 17:30, pe jucatoarea Karolina Pliskova, in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Sportiva noastra se va intalni cu ocupanta locului 3 WTA, o jucatoare cu un stil diferit, ce foloseste in special forta de care dispune.

Karolina Pliskova masoara 1.86 inaltime si are un serviciu foarte bun. Dezavantajul sau este lipsa de mobilitate in timpul punctelor, astfel ca Simona ar trebui sa incerce sa tina mingea cat mai mult in teren pentru a lungi punctele.

Jucatoarea din Cehia a ajuns in in semifinale la Roland Garros dupa ce le-a invins pe Shuai Zheng, Ekaterina Alexandrova, Catherine Withoeft, Veronica Cepede si Caroline Garcia.

In schimb, Simona Halep a trecut la Roland Garros de Jana Cepelova, Tatjana Maria, Daria Kasatkina, Carla Suarez Navarro si Elina Svitolina.

Simona ar putea acuza o usoara stare oboseala, dupa partida de infarct pe care a avut-o cu Elina Svitolina in sferturile de finala.

In schimb, Pliskova a trecut in doua seturi de Caroline Garcia din Franta si a avut un meci mai usor.

In ultimele zece meciuri disputate, Karolina Pliskova are opt victorii si doua infrangeri, cu Anastasija Sevastova si Elina Svitolina.

Simona vine dupa noua victorii si o infrangere, suferita in finala de la Roma cu Elina Svitolina.

Scorul intalnirilor directe este 4-1 in favoarea Simonei Halep, insa toate meciurile au avut loc pe hard. Ultimul s-a disputat anul trecut la Montreal, cand Simona s-a impus in doua seturi.

De altfel, Pliskova a reusit sa-i ia doar doua seturi Simonei Halep in cinci partide, atunci cand a si invins-o.

Daca va castiga acest meci, Pliskova va ajunge pe locul 1 WTA, in timp ce Halep va avea garantat locul doi.

Simona Halep este favorita la agentiile de pariuri online, insa este recomandat ca pe acest meci sa pariati la in timp real la cele mai bune case de pariuri pentru live in incercarea de a obtine o cota mai buna si de a maximiza sansele de castig. Inaintea meciului, Simona are o cota de 1.25 la Unibet pentru a ajunge in finala.

Meciul va fi televizat de postul Eurosport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Simona Halep Roland Garros, #Simona Halep Karolina Pliskova, #pariuri Simona Halep Karolina Pliskova , #Roland Garros
Comentarii
Poza HaHalep
HaHalep
rank 1