Tennis Magazine prezinta cele 5 lucruri obtinute de Simona Halep dupa victoria de la Roland Garros

Joi, 14 Iunie 2018, ora 20:01
11006 citiri
Tennis Magazine prezinta cele 5 lucruri obtinute de Simona Halep dupa victoria de la Roland Garros
Foto: rolandgarros.com

Cea mai importanta publicatie de tenis din lume prezinta cele cinci lucruri obtinute de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros.

Jurnalistii americani de la Tennis Magazine au trecut astfel in revista cele cinci lucruri cu care a ramas Simona, dupa cum urmeaza.

1. A castigat primul Grand Slam din cariera in sfarsit - Romanca venea dupa trei finale pierdute in trei seturi, intre care cea cu Ostapenko a fost cea mai dureroasa, dupa ce a condus cu 6-4, 4-0, iar apoi a avut 3-1 in setul decisiv, aminteste publicatia americana.

2. Si-a scos numele de pe lista jucatoarelor de pe primul loc WTA fara Grand Slam in palmares - Simona era una dintre cele patru jucatoare din istorie ce au ajuns pe aceasta pozitie fara sa aiba un Grand Slam in palmares, fapt ce i-a atras si critici. Acum, doar Jelena Jankovici, Dinara Safina si Karolina Pliskova se mai afla pe lista.

3. A devenit a doua romanca ce a castigat un Grand Slam in intreaga istorie - Tennis Magazine aminteste ca doar Virginia Ruzici a mai trait prin asemenea clipe minunate, in urma cu 40 de ani, tot la Roland Garros.

4. A devenit doar a sasea jucatoare din istorie ce castiga Roland Garros atat la junioare cat si la senioare - Succesul Simonei a venit la zece ani de la cel obtinut la junioare. Inaintea Simonei, aceasta performanta a mai fost reusita doar de Francoise Durr, Mima Jausovec, Hana Mandlikova, Jennifer Capriati si Justine Henin.

5. S-a distantat in fruntea clasamentului WTA - Inaintea turneului de la Paris, Simona avea 335 de puncte in fata Carolinei Wozniacki, dar acum distanta a crescut la 1.225 de puncte.

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros dupa ce a invins-o in finala pe americanca Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Sportiva noastra a ajuns astfel la primul turneu de Grand Slam din palmares, dupa trei finale pierdute.

In urma succesului de sambata, Simona s-a distanta in fruntea clasamentului WTA si primeste un cec in valoare de 2.2 milioane de euro.

Revenirea sportivei noastre in circuit se va produce incepand cu 25 iunie, la Eastbourne.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Simona Halep Roland Garros , #Roland Garros