Top 5 cele mai bune meciuri de la Roland Garros: Simona Halep, pe locurile 2 si 3

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 13:05
6183 citiri
Top 5 cele mai bune meciuri de la Roland Garros: Simona Halep, pe locurile 2 si 3
Foto: Twitter/Roland Garros

Editia 2017 a Roland Garros a fost una extrem de spectaculoasa, atat in competitia masculina, dar mai ales pe partea fetelor.

Publicatia Tennis World a intocmit un top 5 al celor mai spectaculoase partide disputate la editia din acest an a Openului Frantei.

Asa cum era de asteptat, din acest top nu lipseste Simona Halep, prezenta pe locurile 2 si 3, cu meciurile disputate impotriva Elinei Svitolina, in sferturile de finala, si Jelenei Ostapenko, in finala.

Dar iata cum arata Top 5 cele mai spectaculoase partide de la Roland Garros 2017:

1. Stan Wawrinka - Andy Murray, scor 6-7, 6-3, 5-7, 7-6, 6-1

"Semifinala dintre cei doi a fost singura incarcata cu emotii de la Paris. Dupa cel de-al treilea set, toti au crezut ca Murray e destinat sa castige. In schimb, puterea loviturilor elvetianului a intors rezultatul, calificandu-l pe Stanimal in finala".

2. Simona Halep - Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0

"Pe marginea prapastiei. Condusa cu 3-6, 2-5, Simona a reusit un miracol si a revenit, castigand in trei seturi. O oportunitate incredibila irosita de jucatoarea din Ucraina".

3. Jelena Ostapenko - Simona Halep, scor 4-6, 6-4, 6-3

"Surpriza de la Openul Frantei. Daruirea, puterea si indrazneala letonei au batut tactica, experienta si rezistanta lui Halep, care s-a predat dupa trei seturi. Doar timpul ne va dovedi daca victoria lui Ostapenko aici se va confirma sa nu"

4. Rafael Nadal - Stan Wawrinka, scor 6-2, 6-3, 6-1

"Al 10-lea trofeu la Roland Garros pentru rada. O finala dominata de spaniol, care l-a invins pe Wawrinka in trei seturi. Rafa a incheiat partida in lacrimi, cu unchiul Toni inmanandu-i trofeul. De neuitat"

5. Svetlana Kuznetsova - Oceane Dodid, scor 7-5, 5-7, 6-3

"Disputat in turul doi, meciul dintre cele doua a fost extrem de interesant. Pe o parte, puterea frantuzoaicei, pe partea cealalta, experienta rusoaicei. Kuznetsova a castigat in trei seturi, insa Oceane a facut un meci mare"

Rafael Nadal a castigat proba masculina de la Roland Garros, in timp ce Jelena Ostapenko s-a impus in competitia feminina, dupa o finala cu Simona Halep.

I.G.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Roland Garros top meciuri, #Simona Halep top meciuri , #Roland Garros