Ce șanse mai are Simona Halep să revin în top: „La vârsta ei e complicat!”

Vineri, 01 Decembrie 2023, ora 16:51
1977 citiri
Ce șanse mai are Simona Halep să revin în top: „La vârsta ei e complicat!”
Simona Halep FOTO facebook

Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani, dar speră să obțină o reducere a pedepsei la TAS, care să-i permită să revină mai repede în tenis.

Ținând cont că are deja 32 de ani, șansele ei de a reveni în top sunt relativ mici, dar nu inexistente. Asta crede și Victor Hănescu, fost număr 26 ATP, care o cunoaște foarte bine pe Simona.

„Dacă suspendarea nu va fi atât de mare, sunt convins că Halep poate reveni în tenis și își dorește acest lucru. Simona e o sportivă extrem de talentată, are o capacitate de efort foarte mare, e un talent, de aceea, a și ajuns pe locul 1 mondial.

Adică, sunt lucruri care se vedeau de la 16 ani, că o să fie printre cele mai bune jucătoare din lume. Iarăși, pentru cine are ochi să vadă… Acum, nu știu dacă Simona va reveni pe locul 1 mondial. Dar, la ce calități are, în mod clar, și dacă își dorește, poate reveni în Top 20 mondial.

Și, iarăși, pentru asta e nevoie ca suspendarea să nu fie extrem de lungă. Adică, dacă vorbim de 4 ani, e deja foarte complicat să te mai gândești că… Mai ales la vârsta ei, să stai 4 ani, să te antrenezi, să te întorci, e complicat atunci… Dar, dacă stă un an, maxim doi, poate să mai facă o încercare”, a spus Hănescu, conform prosport.ro.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Triplă campioană olimpică lovită de Covid-19
Triplă campioană olimpică lovită de Covid-19
Gimnasta americană Gabby Douglas, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, spera să revină sâmbătă în competiţiile din Statele Unite, dar ea nu mai poate concura, deoarece a fost...
Carlos Alcaraz nu se simte deloc bine. Ce i s-a întâmplat în Brazilia
Carlos Alcaraz nu se simte deloc bine. Ce i s-a întâmplat în Brazilia
Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, a abandonat marţi, din cauza unei accidentări, în debutul meciului cu brazilianul Thiago Monteiro din primul tur al turneului ATP 500 de la...
#Simona Halep, #revenire, #tenis, #complicat, #probleme, #Hanescu , #stiri tenis