Reactia Simonei Halep, dupa meciul cu Serena Williams

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 05:56
45433 citiri
Reactia Simonei Halep, dupa meciul cu Serena Williams
Foto: Hepta.ro

Simona Halep a vorbit despre infrangerea suferita in fata Serenei Williams, in sferturile de finala de la US Open, dupa un meci in care a luptat eroic.

Romanca s-a declarat multumita de jocul facut, recunoscand ca a fost unul foarte bun, insa a spus ca este trista pentru rezultat si dezamagita.

Simona a recunoscut insa ca Serena este cea mai buna jucatoare si ca serviciul a facut diferenta in meciul de joi dimineata. Iata declaratia romancei, de la conferinta de presa, potrivit site-ul US Open:

"Cred ca a fost un meci bun. Am jucat bine, am putut juca mai bine in acele momente in care am avut sanse. Dar cred ca nivelul a fost destul de inalt. Sunt multumita de felul in care am luptat pana la final. Este ceva normal acum pentru mine, asa incat este un lucru bun. Ea a jucat foarte bine. Este cea mai buna jucatoare, serviciul sau a fost foarte bun astazi.

A fost greu. Este greu, sunt putin trista, dar trebuie sa iau lucrurile pozitive, pentru ca ma asteapta multe.

Cred ca asta a fost cel mai bun meci pe care l-am facut vreodata impotriva ei. Am simtit ca sunt foarte aproape si ca am sanse sa castig. Asa cum am zis, cred ca jocul meu a fost destul de bun in seara asta. Este un lucru bun. Cred ca am jucat foarte bine. Insa m-as putea descurca mai bine in unele momente.

Ea joaca foarte bine pe acest teren. Este acasa, asa incat cred ca se simte foarte increzatoare. A facut o treaba grozava. De aceea este numarul 1. Sunt putin dezamagita ca nu am putut profita de sanse, insa sunt de asemenea fericita pentru felul in care am rezistat si am jucat. Este ok.

Trebuie sa inving cele mai bune jucatoare pentru a castiga un Grand Slam, asa ca nu conteaza impotriva cui joc. Trebuie doar sa castig ca sa obtin acel titlu, daca il voi obtine intr-o zi.

(...) Ma simt cu siguranta mai bine ca am jucat mai bine decat anul trecut in semifinale. Anul acesta am pierdut in sferturi, insa am dat tot ce am putut. Este ok, nu vreau sa ma plang de nimic".

Serena Williams s-a impus in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-3, dupa un meci de mare lupta.

Simona ramane cu performanta de a deveni prima jucatoare care reuseste un break in fata Serenei la US Open 2016 si prima care ii ia un set americancei.

Citeste si ce spune Serena despre victoria din meciul cu Simona

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#reactie Simona Halep meci Serena, #Halep invinsa Serena US Open, #reactie Halep Serena US Open , #Serena Williams