Simona Halep a fost trădată: ”Sacii-n căruță sunt la mare preț”

Sambata, 10 Iunie 2023, ora 14:50
16438 citiri
Simona Halep a fost trădată: ”Sacii-n căruță sunt la mare preț”
Simona Halep FOTO twitter

Tenismena Simona Halep, suspendată pentru dopaj de la US Open 2022, e subiectul unui editorial acid în presa constănțeană.

Astfel, jurnalista Lavinia Săndescu-Siclitaru susține în Ziuaconstanta.roSimona Halep a fost trădată de politicieni, în general, și de autoritățile locale din orașul de la malul mării, în special.

„În 2014, Simona Halep, pe atunci ocupanta locului 5 în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), a fost desemnată cetăţean de onoare al municipiului, respectiv judeţului Constanţa. Au urmat 8 ani de muncă și o ascensiune fulminantă pentru Simona.

Pe fiecare trofeu câștigat cu multă muncă s-au urcat cu picioarele, așa cum se întâmplă de obicei, în disperare de a-și face imagine potentații zilei și politicieni din toate partidele.

A urmat anul 2022, anul suspendării. Halep n-a mai jucat din luna august 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022. Ea a încheia anul trecut cu două titluri cucerite, la Melbourne Summer Set 1 și Toronto. De atunci se luptă pentru a-și demonstra nevinovăția, doar cu sprijinul familiei, avocaților și a fanilor autentici.

Politicienii au uitat-o. Am așteptat o reacție a conducătorilor sportului constănțean, reprezentanților administrației locale, județene, consilieri sau parlamentari, aceia care atunci când Simona era pe val, umpleau wall-urile cu fotografiile ei. Reacțiile sunt spre zero.

Lipsa de empatie este evidentă, sacii-n căruță sunt la mare preț la Constanța. Și dacă așa-zisa rotativă guvernamentală a fost amânată în ultimul moment, vezi, Doamne!… pentru a înnăbuși onorabil greva profesorilor, șansele ca situația Simonei Halep să devină măcar o preocupare de patriotism local, de ce nu, național, par nule! Pentru că nu-i nimeni la fileu!”, se arată în respectivul editorial.

Ion Țiriac s-a dezlănțuit în cazul Halep: "Uite cum au fugit toți ca șobolanii" La cine face referire
Ion Țiriac s-a dezlănțuit în cazul Halep: "Uite cum au fugit toți ca șobolanii" La cine face referire
Ion Țiriac a sărit din nou în apărarea Simonei Halep, considerând că jucătoarea noastră poate fi acuzată de un singur lucru. Ion Țiriac e de părere că Halep este o victimă în cazul...
"Noua" Simona Halep. Schimbare radicală de look pentru jucătoarea din Constanța FOTO
"Noua" Simona Halep. Schimbare radicală de look pentru jucătoarea din Constanța FOTO
Simona Halep (32 de ani) încearcă să își păstreze speranțele și un moral ridicat înaintea confruntării de la TAS (Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv). În urmă cu doar câteva zile,...
#Simona Halep, #tradare, #Constanta , #stiri tenis