"Adevărată corupție!" Americanii aruncă în aer suspendarea Simonei Halep

Luni, 25 Septembrie 2023, ora 08:24
36306 citiri
"Adevărată corupție!" Americanii aruncă în aer suspendarea Simonei Halep
Simona Halep FOTO DigiSport.ro

Jurnaliștii americani lansează o informație care ar putea schimba radical situația Simonei Halep, care e suspendată pentru patru ani.

Cei de la Sports Illustrated scriu că doi dintre cei care au analizat cazul lui Halep erau pregătiți să o declare nevinovată pe sportiva noastră, însă aceștia și-au schimbat radical decizia în momentul în care au aflat identitatea sa.

"Am luat legătura cu un membru al echipei Halep săptămâna trecută. Ca parte a apărării sale, aceasta va susține că doi dintre membrii tribunalului ar fi fost, se pare, pregătiți să o exonereze pe sportivă pe baza faptelor și a forței probelor.

Apoi au descoperit identitatea lui Halep și și-au schimbat efectiv votul, transformând-o în vinovat. Dacă este adevărat, acest lucru este, evident, profund îngrijorător și ar reprezenta o adevărată corupție.

Dar acest lucru forțează bunul simț, dacă nu chiar credulitatea. Există probleme de integritate aici. Există probleme de responsabilitate. Acești doctori și profesori își vor risca reputația din cauza unei răzbunări împotriva unui jucător de tenis român, de 31 de ani, apreciat și fără controverse înainte de acest episod", au scris jurnaliștii de la Sports Illustrated, potrivit eurosport.ro.

Eveniment Quarterly Report

"E condamnată la moarte!" Ion Țiriac, verdict despre situația Simonei Halep
"E condamnată la moarte!" Ion Țiriac, verdict despre situația Simonei Halep
Ion Țiriac nu se împacă deloc cu situația în care a ajuns Simona Halep și a decis să protesteze virulent împotriva acestei decizii de suspendare pe patru ani. Omul de afaceri crede că...
Ce șanse mai are Simona Halep să revin în top: „La vârsta ei e complicat!”
Ce șanse mai are Simona Halep să revin în top: „La vârsta ei e complicat!”
Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani, dar speră să obțină o reducere a pedepsei la TAS, care să-i permită să revină mai repede în tenis. Ținând cont că are deja 32 de...
#Simona Halep, #tenis, #coruptie, #americani, #opinie, #influenta, #caz, #dopaj , #stiri tenis