Marea nedreptate pe care a comis-o Simona Halep: a uitat de cea mai aprigă susținătoare a ei

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 13:51
7838 citiri
Marea nedreptate pe care a comis-o Simona Halep: a uitat de cea mai aprigă susținătoare a ei
Alize Cornet și Simona Halep

Într-un interviu acordat pentru Associated Press, Simona Halep a vorbit despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut și ce ambiții are pentru perioada următoare.

Simona Halep recunoaște că revenirea în circuit a fost extrem de dificilă și dezvăluie emoțiile pe care le-a avut la Miami. "Sincer, nu știa, la ce să mă aștept de la oameni, care va fi reacția lor. Toată rutina aceasta care mi-a lipsit în ultimii doi ani, totul părea nou pentru mine. Când am ajuns la turneu, toată dragostea cu care am fost înconjurată de oamenii care lucrează pentru turneu, de personalul de la securitate, de la celelalte jucătoare, m-au ajutat să trec mai departe", a spus Simona Halep.

Jucătoarea noastră a dezvăluit care au fost singurele persoane care i-au fost alături în perioada în care a fost suspendată pentru dopaj. "Familia, câțiva prieteni". De pe lista jucătoarelor de tenis (foste sau actuale), Simona a amintit șase nume: Chris Evert, Kim Clijsters, Ash Barty, Angelique Kerber, Petra Kvitova și Carla Suarez Navarro.

A uiat-o tocmai pe Alize Cornet, jucătoarea franceză care a susținut-o public pe tot parcursul procesului prin care a trecut Simona Halep.

„Oameni buni, haideți să ne unim forțele. S-a ajuns prea departe și deja a trecut mult prea mult timp. Lumea tenisului vrea doar ce e drept. Noi toți vrem #DreptatePentruSimona”, a scris Alize Cornet pe Twitter în luna septebmrie a anului trecut, când decizia întârzia.

"Cred că este foarte trist ceea ce se întâmplă. Este foarte nedrept și nu știu cum se descurcă ea cu asta. Dar Simona este foarte puternică din punct de vedere mental, așa că nu sunt surprinsă. Dar este trist și abia aștept să se elibereze în sfârșit de asta și sper că procesul îi va oferi libertatea pe care o merită. Și eu sunt emoționată când vorbesc despre ea”, a mai spus Alize.

Quarterly Report - Editia 4

Sorana Cîrstea a spus adevărul despre relația cu Halep: ”O să facă deliciul publicului. Că e cu Simona...”
Sorana Cîrstea a spus adevărul despre relația cu Halep: ”O să facă deliciul publicului. Că e cu Simona...”
Rivalitatea sportivă dintre cele mai valoroase jucătoare ale României din ultimele două decenii, Simona Halep și Sorana Cîrstea, a provocat de-a lungul timpului numeroase speculații privind...
După ce a criticat-o pe Simona Halep, Wozniacki e din nou revoltată: ”Niște amatori!”
După ce a criticat-o pe Simona Halep, Wozniacki e din nou revoltată: ”Niște amatori!”
Tenismena daneză Caroline Wozniacki, cea care a criticat revenirea Simonei în Halep în circuit prin intermediul wild-cardurilor, în contextul în care a fost suspendată pentru dopaj, e din nou...
#Simona Halep, #alize cornet , #Simona Halep