Marea dezamăgire a Simonei Halep: ”Din ce am înțeles, sunt naționaliști”

Vineri, 12 Aprilie 2024, ora 14:16
2674 citiri
Marea dezamăgire a Simonei Halep: ”Din ce am înțeles, sunt naționaliști”
Simona Halep. Foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni. Deși și-a anunțat prezența săptămâna viitoare la turneul de la Oeiras (Portugalia), românca s-a răzgândit, iar prezența sa la Roland-Garros e pusă sub semnul întrebării.

Eliminată în primul tur la WTA Miami, la revenirea sa în tenis după un an și jumătate, Simona Halep urma să-și facă debutul în sezonul pe zgură la Oeiras, turneu de categorie inferioară, WTA 125.

Simona Halep a luat însă o decizie neașteptată cu câteva zile înainte de startul competiției, anunțându-i pe organizatori că nu mai poate să participe, cel mai probabil din cauza unor probleme medicale la genunchi.

De menționat faptul că Simona a acuzat și o afecțiune la umăr, care a împiedicat-o să joace pentru România contra Ucrainei, în Billie Jean King Cup, la finalul acestei săptămâni.

Următorul turneu pentru Simona Halep este cel de 1000 de puncte de la Madrid, începând cu 22 aprilie, după care în calendarul WTA este competiția similară de la Roma.

Practic, dacă nu va reveni în Top 200 mondial (în prezent e pe 1144) după aceste două turnee majore, Simona Halep riscă să rateze prezența la Roland-Garros, unde ar avea nevoie de un wild-card.

"Sper și-mi doresc, însă francezii sunt naționaliști și, din ce am înțeles, dau la franțuzoaice. Eu îmi doresc tare mult să joc la Roland Garros, pentru că este turneul meu preferat și ar fi bine. Dar, acum, decizia este la ei", a spus Simona Halep.

Quarterly Report - Editia 4

După ce a criticat-o pe Simona Halep, Wozniacki e din nou revoltată: ”Niște amatori!”
După ce a criticat-o pe Simona Halep, Wozniacki e din nou revoltată: ”Niște amatori!”
Tenismena daneză Caroline Wozniacki, cea care a criticat revenirea Simonei în Halep în circuit prin intermediul wild-cardurilor, în contextul în care a fost suspendată pentru dopaj, e din nou...
Trei românce joacă miercuri la Roland-Garros. Când încep meciurile
Trei românce joacă miercuri la Roland-Garros. Când încep meciurile
Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Cristina Dinu sunt singurele jucătoare din România rămase pe tabloul de calificare de la Roland-Garros, toate trei urmând să evolueze miercuri în turul al...
#Simona Halep, #Roland Garros, #dezamagire , #stiri tenis