Adevărul iese la iveală în cazul Simonei Halep: „Nu poate reveni în circuit nici dacă va câștiga procesul!”

Vineri, 26 Mai 2023, ora 06:27
57663 citiri
Adevărul iese la iveală în cazul Simonei Halep: „Nu poate reveni în circuit nici dacă va câștiga procesul!”
Simona Halep nu poate reveni în circuit FOTO twitter

Simona Halep reclamă din ce în ce mai virulent faptul că nu este judecată de tribunalul internațional, pentru a primi un verdict clar în privința perioadei de suspendare.

Halep se află într-o situație ingrată și vrea să-și demonstreze nevinovăția, încă chiar și dacă o va face nu va putea juca prea curând.

„Și dacă Simona Halep va câștiga procesul în care anunță că nu a fost vorba de o greșeală sau neglijență semnificativă, ea tot va fi suspendată cel puțin un an. Asta ar însemna că, și dacă s-ar fi judecat mai devreme, ea oricum nu ar fi jucat tenis acum”, a transmis Ben Rothenberg, cunoscutul jurnalist de la New York Times, care s-a ocupat de cazul Simonei Halep.

Concret, în scenariul în care Halep va demonstra că a fost victima contaminării, și că substanța interzisă a ajuns în corpul ei fără voia sa, regulamentul prevede o suspendare de un an.

Asta înseamnă că ea ar putea reveni în circuit, în cel mai fericit caz, abia în octombrie, fiind cert că ratează toate Grand Slamurile din acest an.

#Simona Halep, #revenire, #circuit, #proces, #dopaj, #octombrie , #stiri tenis