Ce a anunțat Simona Halep, în miezul nopții, după eliminarea de la Roland Garros

Vineri, 27 Mai 2022, ora 07:40
16583 citiri
Ce a anunțat Simona Halep, în miezul nopții, după eliminarea de la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzător, în turul al doilea la Roland Garros, în fața chinezoaicei Qinwen Zheng, locul 74 WTA.

În ciuda acestei eșec, scor 6-2, 2-6, 1-6, Simona a anunțat că nu renunță la visul de a reveni în vârful tenisului feminin.

Ea a postat pe instagram un mesaj în care a povestit ce trăiește în acest moment:

"Bună tuturor, scriu aceste cuvinte pentru că simt nevoia să le împărtășesc cu cei cărora le pasă. Ca de fiecare dată, simt un sprijin atât de mare din partea fanilor mei și aș vrea să vă mulțumesc tuturor!

Sunteți grozavi! Mă susțineți necondiționat, iar asta înseamnă foarte mult!

În general, nu sunt o persoană dramatică și sper să nu par așa scriind aceste cuvinte acum.

Ultimele 18 luni au fost foarte grele, emoționale și fizice.

După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către cei foarte apropiați a fost că nu mai pot face asta, că am terminat cu tenisul. Dar, cumva, mi-am recăpătat focul și am început să simt din nou dragostea pentru tenis și am decis să muncesc din greu și să fac schimbări semnificative. Sunt foarte mândră de mine pentru tot ceea ce am făcut în ultima vreme. Am putut face acest lucru doar cu ajutorul lui Patrick și vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine.

Rezultatele sunt grele, desigur, pentru că așteptările sunt mari. Sunt o câștigătoare de Grand Slam, sunt o fostă numărul 1 și se așteaptă de la mine să câștig. Dar nimic nu ar trebui să fie luat de la sine înțeles. Pentru a putea atinge din nou cel mai înalt vârf din tenis, am nevoie de timp și de multă muncă grea. Nu este personalitatea mea să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi gata să o iau de la capăt!

Apropo, acum știu cum este să ai un atac de panică; nu este ușor de gestionat, dar am trecut peste asta acum și deja zâmbesc! 😊

Cu drag❤️

Simona."

Citeste si:
Mesajul lui Patrick Mouratoglou după victoria entuziasmantă a Simonei Halep la Wimbledon
Mesajul lui Patrick Mouratoglou după victoria entuziasmantă a Simonei Halep la Wimbledon
Simona Halep a pornit în trombă turneul de la Wimbledon și a învins-o clar, scor 6-2, 6-3 pe Karolina Muchova, în meciul din primul tur. Francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei, a...
Reacția lui Patrick Mouratoglou, după accidentarea bizară a Simonei Halep
Reacția lui Patrick Mouratoglou, după accidentarea bizară a Simonei Halep
Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg din cauza unei accidentări la gât, unde urma să joace în semifinalele turneului cu Bianca Andreescu. "Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag...