Ce a anunțat Simona Halep, în miezul nopții, după eliminarea de la Roland Garros

Vineri, 27 Mai 2022, ora 07:40
17110 citiri
Ce a anunțat Simona Halep, în miezul nopții, după eliminarea de la Roland Garros
Simona Halep FOTO facebook

Simona Halep a pierdut surprinzător, în turul al doilea la Roland Garros, în fața chinezoaicei Qinwen Zheng, locul 74 WTA.

În ciuda acestei eșec, scor 6-2, 2-6, 1-6, Simona a anunțat că nu renunță la visul de a reveni în vârful tenisului feminin.

Ea a postat pe instagram un mesaj în care a povestit ce trăiește în acest moment:

"Bună tuturor, scriu aceste cuvinte pentru că simt nevoia să le împărtășesc cu cei cărora le pasă. Ca de fiecare dată, simt un sprijin atât de mare din partea fanilor mei și aș vrea să vă mulțumesc tuturor!

Sunteți grozavi! Mă susțineți necondiționat, iar asta înseamnă foarte mult!

În general, nu sunt o persoană dramatică și sper să nu par așa scriind aceste cuvinte acum.

Ultimele 18 luni au fost foarte grele, emoționale și fizice.

După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către cei foarte apropiați a fost că nu mai pot face asta, că am terminat cu tenisul. Dar, cumva, mi-am recăpătat focul și am început să simt din nou dragostea pentru tenis și am decis să muncesc din greu și să fac schimbări semnificative. Sunt foarte mândră de mine pentru tot ceea ce am făcut în ultima vreme. Am putut face acest lucru doar cu ajutorul lui Patrick și vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine.

Rezultatele sunt grele, desigur, pentru că așteptările sunt mari. Sunt o câștigătoare de Grand Slam, sunt o fostă numărul 1 și se așteaptă de la mine să câștig. Dar nimic nu ar trebui să fie luat de la sine înțeles. Pentru a putea atinge din nou cel mai înalt vârf din tenis, am nevoie de timp și de multă muncă grea. Nu este personalitatea mea să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi gata să o iau de la capăt!

Apropo, acum știu cum este să ai un atac de panică; nu este ușor de gestionat, dar am trecut peste asta acum și deja zâmbesc! 😊

Cu drag❤️

Simona."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e fosta lideră mondială care va decide soarta Simonei Halep: ”Greutatea e pe umerii ei”
Cine e fosta lideră mondială care va decide soarta Simonei Halep: ”Greutatea e pe umerii ei”
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictată de ITIA la 9 luni. Deși și-a anunțat prezența săptămâna...
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
Turneul de tenis Roland Garros 2024 va demara peste aproape o lună, iar cei mai buni tenismeni ai lumii participă la acesta. Organizatorii au publicat deja lista de jucători și jucătoare...
#Simona Halep, #Roland Garros, #mesaj, #renuntare , #Roland Garros