Cazul Halep a mai făcut o victimă româncă. O puștoaică de 18 ani, obligată să-și ceară scuze de la Mouratoglou

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 16:49
17979 citiri
Cazul Halep a mai făcut o victimă româncă. O puștoaică de 18 ani, obligată să-și ceară scuze de la Mouratoglou
Sara Maria Popa

În contextul scandalului de dopaj în care e implicată Simona Halep, dar și Academia Mouratoglou cu care a colaborat românca, o altă jucătoare din țara noastră, Sara Maria Popa (18 ani, 448 WTA), a făcut afirmații interesante, pe care apoi și le-a retras.

„Am fost acolo când aveam 12 ani. Am jucat la Academia Mouratoglou. Este adevărat că de la o vârstă fragedă li se dau sportivilor nişte substanţe. Jucătorii şi părinţii trebuie să fie de acord. Li se dă o foaie şi trebuie să semneze să fie de acord să ia acea substanţă.

La juniori nu te controlează cei de la antidoping. Te lasă un pic să mai creşti, să împlineşti 17 ani şi de atunci încep controalele mai intens.

Există sportivi care iau acele substanţe, numai că nu sunt prinşi pentru că ştiu exact când să elimine substanţa şi ştiu exact când să le ia. Eu, de exemplu, am fost testată săptămânal.

Prima dată am fost speriată, chiar nu ştiam ce se întâmplă Nu am luat niciodată. Dar nu pot să bag mâna în foc pentru ceilalţi sportivi”, a spus Sara Maria Popa, potrivit as.ro.

Conform Iamsport.ro, declarația tenismenei din România a fost preluată de un renumit site de profil, tennis365.com, după care știrea a fost scoasă la intervenția Academiei Mouratoglou.

”Am fost contactați de academia lui Mouratoglou, care nu a fost mulțumită de material și a spus că sunt afirmații nefondate. Echipa editorială a decis, din cauza posibilității de a fi acționați în justiție, să șteargă articolul”, ar fi transmis jurnaliștii de la site-ul precizat.

La câteva zile distanță, surpriza a venit chiar de la Sara Maria Popa, care și-a retras declarațiile.

”Salutare, tuturor!

Îmi cer scuze pentru toate jignirile pe care i le-am adus lui Patrick Mouratoglou, precum și Academiei Mouratoglou. Nu am fost niciodată membru al Academiei Mouratoglou.

Am jucat acolo într-un singur turneu, pe când aveam 12 ani, în 2017. Îmi cer încă o dată scuze pentru tot ce s-a întâmplat”, este mesajul postat de Maria-Sara Popa pe contul ei de Instagram.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O nouă cădere pentru Simona Halep în clasamentul WTA. Câte românce avem în Top 100
O nouă cădere pentru Simona Halep în clasamentul WTA. Câte românce avem în Top 100
Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Simona Halep a suferit o nouă cădere, de două...
Simona Halep și lipsa ciudată de reacție. Ce-a preferat să facă fosta lideră mondială FOTO
Simona Halep și lipsa ciudată de reacție. Ce-a preferat să facă fosta lideră mondială FOTO
Simona Halep a ratat meciul pe care echipa României l-a susținut la finalul săptămânii trecute cu Ucraina, în competiţia Billie Jean King Cup. Tricolorele s-au calificat miraculos la turneul...
#Simona Halep, #scandal, #dopaj, #Patrick Mouratoglou, #sara maria popa , #stiri tenis