Explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep: ”Prea multe minciuni acolo”

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 08:02
23873 citiri
Explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep: ”Prea multe minciuni acolo”
Simona Halep FOTO X

Din cauza unei afecțiuni medicale, Simona Halep a ratat meciul pe care echipa României l-a susținut la finalul săptămânii trecute cu Ucraina, în competiţia Billie Jean King Cup.

În absența Simonei Halep, căpitanul nejucător Horia Tecău s-a bazat pentru acest meci pe Ana Bogdan (66 WTA), Jaqueline Cristian (82 WTA), Anca Todoni (226 WTA) și Mara Gae (1.053 WTA).

Între timp, Halep și-a anulat și prezența la turneul de la Oeiras (Portugalia), invocând probleme la genunchi, ea preferând să pregătească turneul de la Madrid de săptămâna viitoare.

Tricolorele s-au calificat miraculos la turneul final, scor 3-2, revenind de la 0-2, însă fosta lideră mondială n-a avut nicio reacție publică sau pe rețelele sociale, așa cum ar fi fost normal în condițiile în care a fost și ea convocată în primă fază.

O posibilă explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep a fost oferită de antrenorul ei Carlos Martinez, cu care se află în această perioadă la Barcelona.

Simona Halep nu prea folosește rețelele sociale. Mi-a spus că sunt prea multe minciuni acolo și nu vrea să le acorde atenție.

Ea are nevoie de motivație, mai ales în acest moment. Ea este competitivă, vrea să se întoarcă la acel nivel. Dar eu trebuie să fiu acolo pentru ea în fiecare zi, să o conving că poate să facă ce își dorește”, a declarat Carlos Martinez.

Quarterly Report - Editia 4

Adevărul despre retragerea Simonei Halep: ”În căpuțul ei normal că se gândește...”
Adevărul despre retragerea Simonei Halep: ”În căpuțul ei normal că se gândește...”
Tenismena Simona Halep, locul 1149 WTA, a fost nevoită să se retragă de pe tabloul de concurs al turneului de 250 de puncte de la Rabat, în Maroc (19-25 mai), care îi acordase un wild-card....
Decizie surprinzătoare la Chelsea. Echipa a rămas fără antrenor
Decizie surprinzătoare la Chelsea. Echipa a rămas fără antrenor
Clubul englez de fotbal Chelsea şi antrenorul argentinian Mauricio Pochettino ''au decis de comun acord să se despartă'', a anunţat, marţi, gruparea londoneză, după un singur sezon de...
#Simona Halep, #Romanja Ucraina, #antrenor, #Carlos Martinez , #stiri tenis