Sportivi de legendă care au divorțat în 2022. Simona Halep e în top FOTO

Sambata, 31 Decembrie 2022, ora 04:09
2924 citiri
Sportivi de legendă care au divorțat în 2022. Simona Halep e în top FOTO
Simona Halep și Toni Iuruc

Divorțul tenismenei Simonei Halep (31 de ani, locul 10 WTA) de Toni Iuruc a fost una dintre veștile ”bombă” ale sportului mondial în 2022 în ceea ce privește divorțurile.

Astfel, la numai un an după ce și-a unit destinele cu afaceristul Toni Iuruc, Simona Halep a decis în această toamnă să întrerupă căsnicia. Cei doi n-au dezvăluit motivul separării, care poate fi legat de programul încărcat al tenismenei, care în acest an și-a schimbat și întreg staff-ul tehnic, începând în primăvară colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

Problemele din viața personală ale Simonei s-au suprapus însă și cu imensul scandal de dopaj izbucnit după US Open 2022, atunci când românca a picat un test antidoping.

Dacă divorțul Simonei Halep a acaparat atenția opiniei publice din România, la nivel mondial se poate spune că cel mai cunoscut sportiv care a pus capăt căsătoriei este americanul Tom Brady, legendarul jucător de fotbal american.

În vârstă de 45 de ani, de șapte ori campion în Super Bowl, Brady a șocat lumea sportului cu decizia sa de a se despărți de fotomodelul Gisele Bundchen, cu care are și doi copii.

„Cred că există o mulţime de profesionişti în viaţă care trec prin lucruri cu care se confruntă la serviciu şi cu care se confruntă acasă”, a fost una dintre puținele declarații ale lui Brady pe marginea acestui subiect delicat.

La capitolul sportivi celebri care au divorțat poate fi pus și fostul mare handbalist spaniol Inaki Urdangarin (54 de ani).

La începutul anului, în luna ianuarie, Urdangarin s-a separat de faimoasa sa soție, Infanta Cristina a Spaniei, fiica fostului rege Juan Carlos și sora actualului rege Felipe. Cei doi au pus capăt unei căsătorii de 24 de ani, din care au rezultat patru copii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri, că ar fi frumos ca jucătoarea Simona Halep, a cărei suspendare pentru dopaj de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj...
În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
Cântăreața Alina Sorescu (37 de ani) se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu (47 de ani), cel care este tatăl celor două fetițe ale fostului cuplu. Designerul se pare că și-a...
#Simona Halep, #Toni Iuruc, #divort, #sport, #Tom Brady , #stiri din sport