Australienii se intreaba: Poate fi Simona Halep mai buna in 2015?

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 07:10
5903 citiri
Australienii se intreaba: Poate fi Simona Halep mai buna in 2015?
Foto: Twitter/ Tatiana

Jurnalistii australieni se intreaba daca 2015 va fi anul in care Simona Halep va face pasul catre marea performanta si catre primul titlu de Grand Slam din cariera.

Publicatia The Roar a realizat recent o analiza a favoritilor de la Openul Frantei, iar Simona nu aavea cum sa lipseasca din aceasta.

Totusi, daca pana acum romanca era una dintre rasfatatele presei internationala, de aceasta data australienii scriu ca nu sunt convinsi de forma si de forta lui Halep.

"O jucatoare care isi doreste foarte mult primul titlu de Grand Slam este finalista de anul trecut si a treia jucatoare a lumii, Simona Halep. Romanca a continuat sa impresioneze in 2015, jucand sferturi de finala la Australian Open pentru al doilea an la rand si castigand unul dintre cele mai importante trofee din tenis, la Indian Wells.

Totusi, sansele ei la titlul de la Paris sunt puse sub semnul intrebarii in ultima vreme, dupa eliminarea din primul tur de la Madrid si infrangerea suferita in fata Carlei Navarro in semifinalele de la Roma, rezultate care au facut ca ea sa cada pe locul 3 al clasamentului WTA.

Asta inseamna ca va trebui sa joace cu Serena Williams sau Maria Sharapova in semifinale. Daca va ajunge in acea faza a turneului si va juca impotriva uneia dintre cele doua, atunci vom vedea daca are intr-adevar sanse reale la titlu", scriu australienii.

Acestia continua intr-o maniera mai degraba pesimista, sustinand ca Halep a ratat deja sanse importante la turneele mari.

"Ea a pierdut deja de multe ori in ultimele 12 luni. Pe langa finala pierduta cu Sharapova la Paris, a fost invinsa in semifinalele de la Wimbledon de Genie Bouchard, a fost eliminata rapid la US Open si anul acesta a fost invinsa de Makarova in sferturi la Australian Open.

Alaturi de Williams si Sharapova, Simona este una dintre jucatoarele pe care multi le asteapta sa evolueze in fazele finale de la Roland Garros in acest an. Daca poate reusi sa castige primul titlu de Grand Slam este o cu totul alta intrebare si ramane de vazut."

Simona Halep a ajuns la Paris: Schimbare importanta de atitudine

Turneul de la Roland Garros se va disputa in perioada 24 mai - 7 iunie, iar Simona va fi cap de serie numarul trei in intrecerea feminina.

Toate meciurile romanilor de la Paris vor fi transmise in direct pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Simona Halep presa Australia, #Simona Halep Roland Garros 2015, #Simona Halep titlu Grand Slam, #Simona Halep analiza , #stiri Simona Halep
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
o sa vedem dupa atitudinea de la Paris .