Care a fost secretul Simonei Halep la Indian Wells Interviu

Luni, 23 Martie 2015, ora 16:00
11457 citiri
Care a fost secretul Simonei Halep la Indian Wells Interviu
Foto: BNP Paribas

Simona Halep a facut fericita o tara intreaga prin succesul de la Indian Wells, obtinut dupa o victorie fabuloasa in fata jucatoarei Jelena Jankovici din Serbia.

Pentru a afla modul in care Simona a reusit sa revina dupa ce a pierdut primul set, Ziare.com a stat de vorba cu fostul tenismen Florin Segarceanu.

Acesta a afirmat ca secretul Simonei Halep a fost dorinta de a lupta pana la ultima suflare.

De asemenea, Segarceanu a analizat sansele sportivei noastre in turneul de la Miami, ce va incepe in aceasta saptamana.

Simona Halep a castigat fabulos finala turneului de la Indian Wells

Iata interviul acordat Ziare.com de Florin Segarceanu:

Care sunt impresiile dvs. dupa aceasta victorie?

Sunt foarte bucuros de acest rezultat. Simona a intrat deja la o alta categorie, a capatat experienta si incredere, drept dovada si desfasurarea aprtidei. Jankovici a avut meciul in mana, dar nu a avut calitatea Simonei. Poate ca nu a facut cel mai bun meci al ei, dar este important sa castigi si cand nu joci foarte bine.

Care a fost secretul revenirii?

A jucat fiecare minge, a stat foarte concentrata si a luptat pentru fiecare punct. Se vedea ca Jankovici era nervoasa, a avut emotii foarte mari. La 5-4 pentru ea a chemat antrenorul, a fost copleista de emotii intr-un moment important.

Se simte mana antrenorului Victor Ionita?

Este un lucru pozitiv deoarece a inceput sa-l cheme pe teren pentru a discuta, ceea ce pana acum nu se prea intampla la Simona. Asta arata ca are incredere in el si ca se inteleg foarte bine, ca au inceput sa se cunoasca bine.

Va putea Simona sa-si revina pana la turneul de la Miami?

Simona a avut sansa de a disputa un meci in minus dupa abandonul Serenei Williams si cred ca se va reface pentru a juca la Miami. Sigur, a jucat aproape doua ore si 40 de minute cu Jankovici, insa o vad pregatita de un nou turneu.

Acum este pe primul loc in clasamentul WTA Race. Cand va ajunge pe primul loc si in cel general?

Bine, acum depinde si de ce vor face cele doua jucatoare foarte valoroase din fata sa, Serena si Maria Sharapova. Totusi, eu cred ca pentru Simona Halep acum este mai important sa castige un turneu de Grand Slam in acest an. Eu acolo mi-as dori sa o vad campioana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Simona Halep Indian Wells, #Simona Halep Florin Segarceanu , #stiri Simona Halep